YAYLA KARAÇULHA'DA ÖZLEM ŞAHİN COŞKUSU

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Yayla Karaçulha Yörük Şöleni renkli görüntülere sahne olurken Özlem Şahin konserine de yoğun katılım oldu. 2 gün süren şenliğe Seydikemer ve Fethiye'den yoğun katılım oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çeşitli etkinliklerle gün boyu devam eden Şölenin akşamki bölümünde de sevilen yöresel sanatçı Özlem Şahin sahne aldı. Özlem Şahin’den önce bir konuşma yapan Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı; “Biz Karaçulha Gönüllüleri Derneğine her yıl aşuremizi, keşkeğimizi, 18 Mart Çanakkale Şehitler Günümüzü, Kadınlar Günümüz gibi birçok etkinlik yapıyoruz. Bunları Karaçulha halkımızın esnaflarımızın desteğiyle yapıyoruz. Bu süreçte yaylamızda 2 gün süren yörük şöleni yapıyoruz. Kolay bir şey yapmıyoruz. Çok zorluklar çekiyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Eksiğimiz vardır önemli olan bizim eksikliğimizi gören bir kardeşimizin kapatmasıdır. Bu şölen tamamen Karaçulha halkımızın adınadır” dedi.

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı’nın konuşmasının ardından birbirinden güzel türküleri seslendiren Özlem Şahin’e vatandaşlar danslarıyla eşlik ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN