Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

GENÇLİK ZİRVEDE, EĞLENCE DORUKTA ZİRVEDE, EMİR CAN İĞREK COŞKUSU YAŞANDI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Emir Can İğrek sahne aldı. Gençler Emir Can İğrek dinlemek için Babadağ’a akın etti.

Neşeli Orman Bu Kez Menteşe’de Çocukları Eğlendirdi

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında sahnelenen “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk tiyatrosu, Menteşe Evleri Kent Parkta çocuklarla buluştu.

ARSA’NIN ÜNLÜ MEYVELERİ GİRİŞ KAPISINI SÜSLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün destekleriyle Arsa Mahallesi’ne özel yapılan Giriş Kapısı tamamlandı. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır tarafından yapılan Giriş Kapısı, Arsa Mahallesi’ndeki yerine taşındı.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI’NDA AYSUN KARASAÇLI GÜNÜ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Aysun Karasaçlı ile devam edecek. 3. Etap Sahil Bandı'nda gerçekleşecek olan konser saat 20.30’da başlayacak.

SERDAR ORTAÇ BABADAĞ’I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Serdar Ortaç sahne aldı. Ortaç konser boyunca dinlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

AFARA UĞUR ARSLAN 1200 METREDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.

YÖRÜK ŞENLİĞİ 23-24 TEMMUZ’DA

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz’da Özlem Şahin’de konser verecek.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU YAZ OYUNLARINA BAŞLADI

Menteşe Belediyesi Tiyatrosu tarafından yaz oyunları kapsamında hazırlanan “Neşeli Orman” adlı müzikli çocuk oyunu, TOKİ’de ve Yeşilyurt Mahallelerinde çocuklarla buluştu.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI OSMAN BATUR KESER İLE DEVAM ETTİ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Osman Batur Keser ile devam etti. 3. Etap Sahil Bandı’nda vatandaşlar, Keser’in şarkılarına oynayarak eşlik ettiler.

ALİ TUNÇ’TAN ÇALIŞ’TA MUHTEŞEM KONSER

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti. Çalış’ta toplanan yüzlerce vatandaş, Çalış Sahili’nde şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

Kiraz stantlarına yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali coşkuyla kutlandı. Açılan stantlar ise festival alanını şenlendirdi.

‘ŞEHRİMİN ÇINARLARI’ SERİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ YAYINDA

Hikâyeleri ile Fethiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, yaşantılarına tanıklık ettiğimiz Fethiye’nin önemli şahsiyetleri ‘Şehrimin Çınarları’ serisinde bir araya geliyor. Serinin 9. bölümü ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Youtube hesabında yayında.

SELÇUKOĞLU SESİYLE BÜYÜLEDİ

Müzikli Fethiye Akşamları kapsamında Mustafa Selçukoğlu, 3. Etap Sahil Bandı’nda müzikseverler ile buluştu.

Belediye’den Açık Hava Konserleri

Fethiye Belediyesi tarafından 20 Haziran-11 Ağustos arasında tarihleri arasında farklı yerlerde açık hava konserleri verilecek.

TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası ‘’Düdüklüde Kıymalı Bamya’’ adlı tiyatro gösterisinin sergilenmesinin ardından sona erdi.

ÇANAKKALE 1915 SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ SEYDİKEMER’DE AÇILDI

Seydikemer Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında açılan “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini” ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bugün baktığımız zaman Türkiye çok ileriye gitti. Ege Denizinde tatbikat oldu. Hedefler tek tek vuruldu. Yunanistan orada yine kuduruyor ama onun cevabını da inşallah en kısa zamanda alacak” ifadelerini kullandı.

‘EŞOFMANLI VİRÜSLER’ ALKIŞ TOPLADI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterisi düzenlendi.

Toplam 399 haber.