Mutlu Haberleri

Mutlu Haberleri

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Erçevik, ‘Çok Güzel Bir Program’

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarış direktörü Mutlu Erçevik, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

Akdenizli: “seydikemer’in değişimine, gelişimine hep birlikte şahit olacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Akdenizli: “Seydikemerlilerin Mutluluğu İçin Durmadan Çalışacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Çatak, Dere ve Çökek Mahallesinde devam etti. Başkan Akdenizli, mahalle toplantılarında yaptığı açıklamada; “Sizlerin mutluluğu için durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

Yağmura rağmen tekerlekli sandalyeyi teslim etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Fethiyespor Kazanarak Taraftarını Mutlu Etti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Menemen Futbol Kulübü’nü 52 ve 90+4.dakikada Murat Yılmaz’ın attığı goller ile 2-1 mağlup ederek 11 Aralık’taki Arnavutköy Belediyespor maçından sonra ilk galibiyetini yine iç sahada almış oldu.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

Yerli Ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı Açılıyor

Yerli ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı hizmet binalarının açılışı, Genel Başkan Teoman Mutlu, genel başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilatının katılımıyla 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Demirel’den Şube Temsilciliğine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, 'Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Başkan Akdenizli’den Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer Belediyesi olarak hayattaki birçok engele rağmen yaşama tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımızın daha rahat, daha mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Milas Belediyesi'den 'Hoş Geldin Bebek' Projesi Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların en özel günlerinde yanlarında olmak, onları bilgilendirmek ve mutluluklarını paylaşmak amacıyla Milas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi ile son 4,5 yılda 2 bin 375 aileye ulaşıldı. Projenin ilk hayata geçtiği 2016 yılından bugüne ise 5 bin 598 bebeğe “Hoş Geldin” denildi.

Başkan Akdenizli’den Öğretmenleri Duygulandıran Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur’a ve ilçede görev yapan bin öğretmene 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla karanfil hediye etti. Başkan Akdenizli’nin anlamlı hediyesi karşısında oldukça mutlu olan öğretmenler, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

"Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli"

Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin, Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu’nda düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çiğdem Karaca ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı ile birlikte katıldı.

Alim Karaca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajda; “29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan bu günü büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Fethiye’de yaşayan yurttaşlarımız ile şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan bu özel günümüzü bizimle paylaşan tüm dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Gürün; “ Hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris’e yapacağı 262 Milyonluk içme suyu yatırımı için Marmaris muhtarları Başkan Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı başladı. Çalıştayda konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Geleneksel Yörük Düğünü ile Hayatlarını Birleştirdiler

“Beşkazanın Sesi” sosyal medya platformunun Sahibi Ulaş Ece ve Gizem Çulhaoğlu çifti geleneksel bir düğün ile dünya evine girdi.

Keskin, “Seri galibiyetlerle herkesi mutlu edeceğiz”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Köse ve Kaptan Ailesinin Mutlu Günü 

Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse’nin Kızı, Fethiye Gazi Orta Okulunda unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.