Yerli Ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı Açılıyor

Yerli ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı hizmet binalarının açılışı, Genel Başkan Teoman Mutlu, genel başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilatının katılımıyla 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yerli ve Milli Parti Muğla İl Başkanı Erhan Karaman, Muğla’ya yakışır bir organizasyon hazırlığı içerisinde olduklarını belirterek siyasette ezberleri bozacağız dedi.  Karaman, “Genel Başkanımız Sayın Teoman Mutlu’nun ve teşkilatımızın çok değerli üyelerinin teşrifleriyle gerçekleşecek olan açılışımızda Muğlalı vatandaşlarımızı da aramızda görmek bizi onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.
27 Ocak Cumartesi günü ilk olarak saat 11:30’da Bodrum ilçe binasında, ardından saat 16:00’da Muğla il binasında yapılacak açılış töreni parti üst yönetiminin yoğun katılımıyla gerçekleşecek. 
Açılışa genel başkanın yanı sıra genel başkan yardımcıları, parti yöneticileri, il-ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katılım sağlayacak.
Yerli ve Milli Parti Muğla il binasının resmi açılışı, 27 Ocak Cumartesi günü saat 16:00'da Musluhittin Mahallesi Meydan Sokak No:4 adresinde gerçekleştirilecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN