Başkan Akdenizli, Depremzede Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer'e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli 'Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay’ın Antakya İlçesinde yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’in Zorlar Mahallesine yerleşen Güngören ailesini evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli’ye ziyarette Zorlar Mahalle Muhtarı Şaban Türkmen eşlik etti. Ziyarette, ailesiyle birlikte Seydikemer’e taşınan Figen Güngören depremde yaşadıkları anları anlattı. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER BELEDİYESİ OLARAK SİZLERİN YANINDA OLDUK”
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Ülkemizi yasa boğan depremi size tekrar yaşatmak, hatırlatmak istemiyoruz ama o günün yıl dönümüzdeyiz. Allah bir daha milletimize böyle acılar göstermesin. Çok acı, zor bir süreçti. Ama çok şükür devlet millet el ele vererek toparlandık. Tabi bu ne giden canlarımızı ne giden yuvalarımızı geri getirmiyor. Allah sizlere sağlıklı ömürler versin. Bir depremzede olarak sizleri ilçemizde ağırlamaktan memnunuz. Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.
Eşi Serkan Güngören ve 3 çocuğuyla Seydikemer’e yerleştiklerini, kanser tedavisi gören eşinin 31 Ekim’de vefat ettiğini söyleyen Figen Göngören; “Akşam hiç uyku uyuyamadım. Sanki aynı şeyi tekrar yaşayacağız gibiydi. Geçen yıl okullar açılacaktı. Pazar akşamıydı. Çocuklar okula gidecekleri için çok sevinçliydiler. Ama hüsranla uyandılar. 1 yıl geçti ama hala atlatamadık, atlatamıyoruz” diye konuştu. 
Başkan Akdenizli’ye ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden depremzede Figen Güngören; “Seydikemer Belediye Başkanımız B. Önder Akdenizli’ye teşekkür ediyorum. Bize destek oldular, bugün bizi yalnız bırakmadılar” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN