Değerlendirdi Haberleri

Değerlendirdi Haberleri

Başkan Karaca, Fethiye Belediyesi’nin Kazandığı Değirmenbaşı Piknik Alanı İhalesini Değerlendirdi

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı'nın işletmesi ihalesi gerçekleştirildi ve kazanan Fethiye Belediyesi olmuştu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin kazandığı Değirmanbaşı Piknik Alanı İhalesi’ni değerlendirdi.

Fethiye’de emeklilerin sesine kulak verin!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlardan Kadri Macar ile Ramazan Uysal, emekli maaşını mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada değerlendirdi. Emekliler, 10 bin lira olan emekli maaşından dolayı dert yanıyor, isyan ediyor. Emekli vatandaşlar bu sefer çok sert konuştu!

Dinçel, karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Gezen, altın piyasasını değerlendirdi

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’ye Müjdeler Verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’de ülke gündemini ve ilçeye kazandıracakları hizmetleri değerlendirdi. Özhaseki, “Fethiye’yi ve Muğla’yı hizmetle tanıştıralım. Ak Parti belediyeciliğinden onlar da istifade etsinler” dedi.

Karaca, “Seçmen 31 Mart’ta Kararını Verecek”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını değerlendirdi.

İdris Akbıyık, Asayiş ve Güvenlik Konularını Değerlendirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kökten, “Hizmet Hükümet Desteği İle Gelir”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yaptığı açıklamada çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Özmen, ‘Bu takım iyi yerlere gelecek’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz, “Fethiye, Güzel Bir Lokasyon”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Başkan Akdenizli EMITT’i değerlendirdi

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli çeşitli açıklamalarda bulundu.

MHP’li Gönül “Fethiye’nin Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Tahammülü Yoktur”

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül 31 Mart yerel seçimleri öncesi gelişmeleri yazılı bir açıklamada bulunarak değerlendirdi.

Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz Maçı Değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 17.Haftasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti. Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Gülleri karşılaşma hakkında konuştu

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, kaybedilen Belediye Derincespor mücadelesini değerlendirdi.

“Evlilik kredisi çok güzel bir olay”

Yeni evlilikleri teşvik etmek amacıyla, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL kredi verilecek. Fethiye’de yaşayan Halitcan Özdemir, evlilik kredisinin olumlu olumsuz yanlarını değerlendirdi.

Tilkici, Tüzük Kurultayını hatırlattı 

Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurultayı’na katılan CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 38. Olağan Genel Kurultayı değerlendirdi.

Taksi sezonu değerlendirildi

Fethiye'de taksici olarak çalışan Ayhan Altınkaynak, turizm sezonunu değerlendirdi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri 68 Aksaray Belediyespor Maçını Değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, hafta sonu 1-2 mağlup ettikleri 68 Aksaray Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarını mikrofonlarımıza yaptı.

Teknik Direktör Taner Gülleri Maçı Değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaştı. İlk yarısını 0-2 yenik kapatan lacivert beyazlılar, Murat ve Nurettin’in golleriyle maçı 2-2 bitirdi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maç sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Aday Adayı Çaylı, “Saha Çalışmalarımız ve Ziyaretlerimiz Hız Kazanacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi.

Önder, “Savaşa başka ülkeler dâhil olduğu durumda döviz yükselmesi yaşanabilir”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

FTSO Yüksek İstişare Kurulu, Fethiye’nin Sorunlarını Değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, 2024 turizm sezonuna ilişkin atılması gereken adımlar ile Fethiye’de vatandaşların ve tatilcilerin şikayetlerine konu olan sorunlar konuşuldu.

Turgutoğulları Şenliği Değerlendirdi

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği'ne katılım sağladı.

Fethiye Turizm Konseyi, 2023 turizm sezonunu değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, 2023 turizm sezonu ve WTM Londra Turizm Fuarı’na ilişkin hazırlıklar konuşuldu.

Eriş “Önemli olan kazanmaktı”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Fethiyespor maçında alınan üç puanı değerlendirdi. Teknik Direktör Eriş, önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti.

Muğla’da eğitim yöneticileri yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirdi

Okulların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve yapılan çalışmalar Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda değerlendirildi.