Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz Maçı Değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 17.Haftasında Arnavutköy Belediyespor'u ağırladı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 2-0 kazanarak puanını 22'ye yükseltti. Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Mücadele, Nurettin Çakır ile Selim Kayacı’nın golleriyle 2-0 sona erdi. Mücadele sonrası Fethiyespor’un Kaptanı Murat Yılmaz açıklamalarda bulundu.

‘Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı’
Fethiyespor’un Kaptanı Murat Yılmaz yaptığı açıklamada “Bizim için çok önemli bir maçtı. Tekrar yukarıda bulunmak bizim için önemli olan şeydi. Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Maça çok iyi başladık, erkenden iki gol bulduk. Maçta biraz tatsız olaylar yaşandı. Biz olaylara bakmayarak maça konsantre olduk. Çok şükür, maçı sonuna kadar 2-0 önde götürdük. Kontra ataklardan üçüncü ve dördüncü golü de bulabilirdik. Değerlendiremedik ama önemli olan 3 puandı. Önümüzdeki hafta Etimesgut deplasmanında 3 puanı alıp play off hedefimize devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN