Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, 'Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından Fethiye Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik bir araştırma yapıldı. Ankete katılanlara yöneltilen “Behçet Saatcı İyi Parti’den aday olursa oy verme tercihiniz ne olur?” şeklindeki soruya yanıt verenlerin yüzde 52.4’ü eski belediye başkanı Behçet Saatcı’dan yana tercihte bulundu. Saatcı’yı yüzde 33 ile Alim Karaca takip ederken, Cumhur İttifakı adayı Muhammet Kökten’i tercih edenlerin oranı ise yüzde 12.4 oldu. Anketin sonuçlarının 45 günlük seçim sürecinde değişebileceğini ifade eden Saatcı, “Biz hiçbir anketin arkasına sığınmıyoruz. Sadece anketi paylaştım” diye konuştu.
“Bağırmayacağız, Bel Altı Vurmayacağız”
İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Ankara’da bir şirkete anket yaptırdık. Tabi ki anketlere bağlı kalınmaz. Bazen ankette çıkan sonuçlarda insanları yanıltabilir. Biz hiçbir anketin arkasına sığınmıyoruz. Sadece anketi paylaştım. Artık birçok anket sonucu ortaya çıkacaktır. Bu dengeler her zaman değişebilir. Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var. Fethiye’nin kantarına çıkacağız. Fethiyeliler kimi görmek isterse o başkan olacak. Biz bağırmayacağız, bel altı vurmayacağız. Hoşgörüyle seçimi yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN