Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Edirne Seferinde

3,Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için Edirne yolculuğuna çıkıyor. Lacivert beyazlı futbolcular yolculuğa çıkmadan önce akşam yemeğinde Barbun Restoran’da bir araya geldiler.

Bizim Çocuklar Neredeler

Geçtiğimiz yıl sadece Muğla’yı ya da Fethiye’yi değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesini ING Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden tek takım durumunda bulunan, ancak ligin son maçında küme düşen Fethiye Belediyespor bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) orta sıralar için mücadele ediyor. Biz de geçen sezon takımın ana omurgasını oluşturan bazı oyuncuların bu sezon nerelerde neler yaptıklarını sizler için araştırdık.

Fethiyespor Edirne Virajında

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 1-0 kazandığı Karşıyaka maçından sonra Pazar günü Saat 13’de deplasmanda oynayacağı Edirnespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Fethiyespor Edirne Deplasmanından Umutlu

TFF 3.lig 3.Grup’ta en yakın rakibinin 6 puan önünde lider bulunan Fethiyespor’da keyifler yerinde. Karşıyaka maçını yağmurlu hava ve ağır zemine rağmen 1-0 kazanan Fethiyespor Edirne maçına hazırlanıyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel her hafta olduğu gibi bu hafta da haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı, Evinde Nilufer Bld’ye Mağlup Oldu

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı evinde oynadığı karşılaşmada Nilufer Bld’ye 30-23 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Köyceğiz Belediyespor 6 puan ile 9. sırada yer aldı.

Fethiye'nin Sultanları Deplasmanda Mağlup 3-0

Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Sivrihisar Bld.’ye 3-0 kaybetti.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: Süper Amatör B Grubu mücadelesinde Dalaman Bld.G.Spor Seydikemer Bld.Spor karşılaşması saha zemini futbol oynamaya elverişli olmadığı için başka bir güne ertelendi.

Selahaddin Hoca Ve Futbolcuları Maçı Değerlendirdi

Fethiyespor Karşıyaka maçını 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahattin Dinçel maçı değerlendirdi. Dinçel “Şartlar ne olursa olsun Fethiyespor evinde 12. Adamı ile kurduğu baskıyla rakibine gücünü hissettiriyor bu baskı sonrası maçı kazanacak ve 3 puanı alacak golü bulduk, maçı bu şekilde bitirmeyi de bildik” dedi.

Fethiye Gsk’da Moral Kahvaltısı

Fethiye GSK Spor Kulübü bugün saat 14:00’da deplasmanda oynayacağı Karaçulha maçı öncesi yönetim teknik kadro ve futbolcular ile birlikte moral kahvaltısında buluştu.

Hayvanlar İçin Fethiyespor Maçında Pankart Açtılar

Marmarafed Hayvan Hakları Federasyonu Fethiye Temsilcisi Eda Sheldon farkındalık yaratabilmek adına Fethiyespor Apaçi Taraftar Grubu ile sokak hayvanları için pankart açtılar.

Fethiye Belediyespor Yükselişte

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 10. Hafta’da Gemlik Basketbol Kulübü'ne konuk oldu. Fethiye Belediyespor mücadeleyi deplasmanda 80-72 kazanmasını bildi.

Fethiyespor Taraftarı Yağmurda da Susmadı

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor durdurulamıyor.Bu sezon evinde oynadığı 8 karşılaşmayıda kazanan Fethiyespor bu hafta evinde oynadığı Karşıyaka’yı da 1-0 mağlup ederken hiç durmadan yağan yağmura rağmen taraftarı yalnız bırakmayarak 90 dakika destek oldu.

Esenler Erok Mağlup Kırıkkale Galip

3.Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor 15. Haftayı da kayıpsız geçerek 37 puanla liderliğini devam ettirdi.Fethiyespor’un en yakın rakibi durumunda bulunan Esenler Erokspor Çankaya Futbol Kulübü’ne deplasmanda 3-1 mağlup olurken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor deplasmanda Modafen’i 1-0 mağlup etti.

Bakırcı; “Bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırsı Fethiyespor Karşıyaka maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.Başkan Bakırcı “Bu ligden bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz” dedi.

Fethiyespor galibiyet serisine devam ediyor 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta evinde Ağrı 1970 Spor’u Serhan’ın golüyle 1-0 mağlup etmişti. 15. hafta mücadelesinin ilk yarısı yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada evinde Karşıyaka’yı ağırladı. Maçı zor da olsa kazanmasını bilen Fethiyespor puanını 37’ye yükselterek liderliğini devam ettirirken konuk takım ise 19 puan ile 11. sırada kaldı.

Fethiye Belediyespor Gemlik Basketbol Kulübüne Konuk Oluyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 10. Hafta da Gemlik Basketbol Kulübü’ne Konuk Oluyor.

Fethiye Bahçeşehir Koleji Sivrihisar Belediye’ye Konuk Oluyor

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Sivrihisar Bld.’ye konuk oluyor.

Okul Sporları Kros Yarışları Sona Erdi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okul sporları kros müsabakaları sona erdi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2021-2022 yılı okul sporları faaliyet programları kapsamında yer alan ‘Okul Sporları Kros İl Birinciliği’ yarışları Ula Göleti'nde yapılan yarışlarla tamamlandı.

Futbolculara Baklava Ziyafeti

Lacivert beyazlıları destekleyen Özantep Baklavaları Fethiye Şubesi Sahibi Alican Birincioğlu Fethiyespor antrenmanında futbolculara baklava ikram etti. Antrenman öncesi futbolcular ikram edilen baklavaları yerken keyifli dakikalar yaşandı.

Toplam 1815 haber.