Spor

Spor Haberleri

Fethiye Belediyespor farkla kazandı, 90-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 7. haftada kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Üstün bir oyunla rakibini 90-74 mağlup eden Fethiye temsilcisi, 2. galibiyetini aldı.

Fethiyespor yeni seri peşinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, Çankaya F.K.’yı ağırlayacak. Lacivert beyazlılar pazar günü saat 13:00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan maçın hazırlıklarını tamamladı.

Dinçel, “Şampiyon olacağız”

3.lig 3.grupta lider olan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel FRT TV’de Spor Günlüğü Programı’nın konuğu oldu. Dinçel Fethiyespor ile ilgili birçok konuda açıklama yaptı. Çankaya maçını kazanmayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Selahattin Dinçel “Sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

Fethiye Belediyesi’nin Okçuluk Kurslarına Büyük İlgi

Fethiye Belediyesi tarafından Kasım ayı başında başlatılan modern okçuluk kurslarına gençlerin ilgisi büyük oldu. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından verilen modern okçuluk kurslarına 60 kadar öğrenci katılıyor.

Fethiyespor galibiyet peşinde

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Fethiyespor,11.hafta karşılaşmasında Karbel Karaköprü deplasmanında 3-0 mağlup olduktan sonra bu Pazar saat 13’de kendi evinde Çankaya F.K karşılaşmasına hazırlanıyor.

Amatör Lig maçları kıran kırana geçti

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu’nda hafta sonunda derbi maçları oynandı. Esenköy Futbol Sahası’nda oynanan Günlükbaşıspor-Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşması için Jandarma ekipleri, geniş güvenlik önemleri aldı.

Cem Tufan, “Hatamızı telafi edeceğiz”

3.Lig 3.grupta üst üste aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulunan lacivert, beyazlı takım yenilgiyi telefi edeceklerini belirttiler.

Enduro ve ATV Şampiyonası nefesleri kesti

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 3. ayak yarışları Fethiye’de yapıldı. Organizasyona vatandaşların yoğun ilgisi oldu.

Fethiyespor Karaköprü’den puansız dönüyor 0-3

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile oynadı. Karbel Karaköprü Belediyesporlular, Fethiyespor’u Halil Yılmaz, ve Umut Dilek ve Barış Şen’in attığı goller ile 3-0 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor maçından puan alamadı.

Fethiye Bahçeşehir mağlup 3-2

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu. Başladığı andan bitiş düdüğüne kadar büyük heyecan içerisinde geçen maçı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ,Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Başkanı İbrahim Erdem  ile beraber izledi.

Fethiye Belediyespor, deplasmanda mağlup oldu; 83-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 6. haftası açılış maçında ligde namağlup durumda olan Samsunspor’a konuk oldu. Ev sahibi takım, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 83-74 galibiyetle tamamladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Fethiyespor’a destek sözü

3. Lig 3. Grup’ta çıktığı 10 karşılaşmada toplandığı 25 puanla açık ara liderliğini sürdüren Fethiyespor Kulübü Yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleri ve Fethiye Güç Birliği Şirketi (FGB) Müdürler Kurulu ile bir araya geldi. FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi alan kulüp yönetimi, Fethiye’nin tanıtımına ve spor faaliyetlerinin gelişimine katkı sunan Fethiyespor’a bir üst lige çıkma yolunda, FTSO ve FGB’den destek istedi. Ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla Fethiye’nin göğsünü kabartan Fethiyespor’u son maçlara kalmadan üst ligde görmek istediklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Her dönem kulübümüzün yanında olduk, yine olacağız.” dedi.

Muğla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri ile kutlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği Cumhuriyet haftası spor faaliyetleri tamamlandı.

Fethiyespor, Karaköprü’ye konuk olacak

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başladı. Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor karşılaşması FRT TV, Facebook ve Youtube sayfalarından canlı yayınlanacak.

19. Göcek Atatürk Kupası Yelken Yarışları başladı

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde düzenlenen 19. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi başladı. Kıyasıya geçen yarış renkli görüntülere sahne oldu.

U-12 Futbol Şenliğinin Şampiyonu Muğlaspor oldu

Menteşe Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesi ve Muğlaspor kulübü işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen U-12 Futbol Şenliği Muğlaspor - Düğerek Güneşspor arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Boks Turnuvasına Arslan Fight Arena ev sahipliği yaptı

Aydın, Antalya, Muğla ve Ispartanın katıldığı iller arası boks turnuvasına Fethiye gençlik ve Spor kulübü arslan fight arena evsahipliği yaptı. Toplamda Sporcu Antrenör ve Hakem olmak üzere 80 kişi katılım sağladı.

Amatör Lig maçları başladı

Pandemiden dolayı uzun süredir oynanamayan amatör liglerin maçları başladı.

Dinçel, “Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz”

3. Lig 3. Grupta ilk hafta yenilgisinin ardından puan serisini sürdüren Fethiyespor, 10 maçta 25 puan toplayarak liderliğini sürdürdü.

Toplam 1808 haber.