Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’dan Üst Üste Müthiş Rekorlar

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde sezona damga vuran Fethiyespor, tüm liglerde galibiyet sayısı ve oynadığı maça göre galibiyet oranı en yüksek takım konumunda.

Fethiyespor’da Keyifler Yerinde

Fethiyespor evinde Derincespor’u 1-0 mağlup etti. Ali Han’ın 72. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

Dinçel, Taraftarlarına Seslendi

İlk yarının son maçında kendi evinde Belediye Derince’yi 1-0 mağlup eden Fethiyespor’un başarılı Teknik Direktörü Selahattin Dinçel maç sonunda stattan kulüp binasına geçerken kendisine tezahürat yapan taraftarları ile bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı.

6 maç 6 gol 18 puan

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 17. hafta mücadelesinde evinde Derincespor’u ağırladı. Fethiyespor ilk devrenin son maçında mücadeleyi 1-0 kazandı. Galibiyet serisini 6 maça çıkartan Fethiyespor son 6 karşılaşmasını 1-0 kazanarak 6 maçta 6 gol attı 18 puan topladı.

Futbolcular Galibiyet İstiyor

Fethiyespor’da Derincespor hazırlıkları devam ediyor. Futbolcular ilk yarısın son maçında galibiyet istediklerini söylediler.

Türkiye 3.’Sü Fethiye’den

C.M.C C.A.T Dünya Kuaförler Konfederasyonu’nun düzenlemiş olduğu Türkiye’nin En İyi Kuaförü Sen Misin? yarışmasının 3.’sü Fethiye’den çıktı.

Birlikte Başaracağız

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin bulunduğu reklam panolarının önünde poz vererek, “Birlikte Başaracağız” dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.

Fethiyespor Derincespor Maçına Hazırlanıyor

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 1-0 kazandığı Edirnespor maçından sonra Pazar günü Saat 13.00'da evinde oynayacağı Derincespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Muğlaspor’da Fevzi Tuncay Dönemi

Bal Ligi 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da Teknik Direktör Sabri Çetin ile yollar ayrıldı. Çetin’in yerine Fevzi Tuncay getirildi.

Fethiyespor’un en yakın rakipleri ne durumda?

Fethiyespor ligde 40 puanla lider olarak bulunuyor. Lacivert beyazlıların en yakın rakipleri Kırıkkalespor ve Erokspor 31 puanda ligde 2. ve 3. sırada yer alıyor.

Fethiyespor’da Hedef Galibiyet

16. hafta mücadelesinde Edirnespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçında evinde Derincespor ile karşılaşacak.

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen İl İçi Yurtlar Arası Futbol Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. Muğla Erkek Yurdu, Milas Öğrenci Yurdu, Fethiye Öğrenci Yurdu, Ortaca Öğrenci Yurdu ve bu sene yeni açılmış olan Turgutreis Öğrenci Yurdu olmak üzere toplam 5 takım ve 105 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu.

Şimşeklere Çiçekli Karşılama

16.hafta da deplasmanda karşılaştığı Edirnespor’u 1-0 ile geçerek üst üste 5. Karşılaşmasını da kazanan Fethiyespor evine döndü. Fethiyespor’u Dalaman Havalimanı’nda Apaçi Taraftar Grubu çiçekler ve tezahüratlar ile karşıladı.

Başakşehir Koleji Evinde Mağlup 2-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı evinde Mihalıççık Spor’a 2-3 mağlup oldu.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: BAL 9.BÖLGE 3.GRUP Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 7. hafta da Muğlaspor evinde Alaçatıspor’a 5-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Muğlaspor 6 puan ile 8. Sıraya geriledi. Yatağanspor ise Bornova Yeşilovaspor’a konuk oldu. Mücadeleyi Yatağanspor 2-1 kaybetti. Bu sonucun ardından Yatağanspor 10 puan ile ligin 5. Sıraya geriledi. Bu sonuçların ardından Muğla temsilcisi iki takım haftayı puansız bir şekilde tamamladı.

Fethiyespor Beşte Beş İçin Edirne’de

Fethiyespor TFF 3.Lig 3.Grup 16.Hafta müsabakasında deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak. Edirnespor-Fethiyespor arasında oynanacak müsabakayı Gürel Uzuner yönetecek.kaybettiği Karbel Karaköprü karşılaşmasından sonra oynadığı 4 maçıda kazanan Fethiyespor’da hedef beşte beş yapmak.

Fethiye Belediyespor Farklı Kazandı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 11. Hafta'da evinde Ted Ankara’yı konuk etti. Fethiye Belediyespor mücadeleyi farklı kazandı. 104-70

Fethiyespor Edirne Yolunda

3. Lig 3.Grup'ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için yola çıktı. Lacivert beyazlı ekip bu deplasmandan evine 3 puanla dönmek istiyor.

Fethiyespor Edirne Seferinde

3,Lig 3.Grup’ta lider Fethiyespor Edirnespor ile oynayacağı maç için Edirne yolculuğuna çıkıyor. Lacivert beyazlı futbolcular yolculuğa çıkmadan önce akşam yemeğinde Barbun Restoran’da bir araya geldiler.

Toplam 1814 haber.