Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde: Süper Amatör B Grubu mücadelesinde Dalaman Bld.G.Spor Seydikemer Bld.Spor karşılaşması saha zemini futbol oynamaya elverişli olmadığı için başka bir güne ertelendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 6. Hafta da iki Muğla temsilcisi karşı karşıya geldi. Muğlaspor evinde Yatağanspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Muğlaspor 6 puan ile 7. sırada yer aldı. Yatağanspor ise 10 puan ile ligin 3. sırasına yükseldi.


SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda beşinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. Ortaca Bld.Spor evinde Menteşe Yerküpespor’u 4-0 ile geçti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 7 puan ile 3. sıraya yükseldi. Menteşe Yerküpespor’un henüz puanı yok ve son sırada yer alıyor. 5 Aralık Pazar günü oynanması beklenen Dalaman Bld.G.Spor Seydikemer Bld.Spor karşılaşması saha zemini futbol oynamaya elverişli olmadığı için başka bir güne ertelendi. Marmaris G.Spor evinde Dalyanspor ile karşılaştı. Ev sahibi takım mücadeleyi 2-0 kaybetti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 7 puan ile ligin 4. sırasında yer alırken, Dalyanspor ise averaj ile 10 puanla 2. sırada bulunuyor.


1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 6. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Köyceğizsportif evinde F.Y.Mahalle K.Spor’u ağırladı. Mücadele bol gollü geçti.  Ev sahibi takım 5-2 kaybetti. Bu sonucun ardından ev sahibi takım puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alıyor. F.Y.Mahalle K.Spor 10 puan ile 3. sırada bulunuyor. Günlükbaşıspor evinde Yeşilüzümlüspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 9 puan ile 4. sırada yer alırken, Yeşilüzümlüspor 12 puanla 2. sırada bulunuyor. Çamköyspor evinde Köyceğiz Bld. Spor ile karşılaştı. Karşılaşma 1-1 eşitlik ile tamamlandı. Ev sahibi takım 6 puan ile 6. sırada yer aldı. Köyceğiz Bld. İse 4 puan ile 7. sırada bulunuyor. Karaçulhaspor ile F.Gençlik ve Spor Har. karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi takım 4-0 farklı bir sonuçla kazandı. Böylelikle Karaçulhaspor liderliğini sürdürürken puanını 14’e yükseltti. F.Gençlik ve Spor Har. ise 8 puanla 5. sırada yer alıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN