Su Haberleri

Su Haberleri

FTSO Çalışanlarına Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Ve İç Tetkikçi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği (FGB) çalışanları, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla  ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve İç Tetkikçi Eğitimi’ne katıldı. 

Gençlerden hükümlü kadınlara anneler günü jesti

Fethiye'li Genç Siyasetçi Turhan Doğu ve Cumhuriyet Aydını Gençler topluluğu, Eşen Ceza Evi'nde Tutuklu Kadınlara Anneler Günü Hediyesi Sundu.

100 bin TL’nin getirisi ne kadar? Yapı Kredi mevduat faiz oranı…

Dolar kurundaki düşüş yatırımcıyı Türk Lirasına mevduat hesaplarına yönlendirdi. Yatırımcı, Yapı Kredi 32 günlük faiz oranları ne kadar?, En yüksek 32 günlük faiz veren banka hangisi?, Yapı Kredi faizi ne kadardır?  Elinde parası olan yatırım araçlarının getirilerini takip ediyor. Mevduat faiz oranları banka banka araştırılmaya başlandı. Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında gevşeme dikkat çekti. Peki, Mayıs ayı mevduat faiz oranları kaç? Yapı Kredi hoş geldin faizi ne kadar veriyor? Yapı Kredi 100.000 TL'ye ne kadar faiz veriyor. Mevduat faiz stopajı ne kadar? İşte Yapı Kredi mevduat faiz oranları ile ilgili detaylar...

Karaca’dan Anneler Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca mesajında; “Bir toplumun temelini aile, ailenin temelini ise anne oluşturur” ifadelerini kullandı. Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi:

Uludağ Seyahat vatandaşların hizmetinde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Uludağ Seyahat yeni yazıhanesi ile birlikte vatandaşların her daim hizmetinde. Uludağ Seyahat; Aydın, İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Bursa, Gebze, Balıkesir, Susurluk, Bandırma, Gönen, Biga, Çan ve son olarak İstanbul’a ulaşım sağlıyor.

Kızılbük Thermal Wellness Resort Nisan 2025’te Açılacak

Marmaris’te ilk etap çalışmaları tamamlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort ile ilgili Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 

Fethiye dikkat! Meteorolojiden Toz uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, bölgede yarın sabah saatlerinden itibaren itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımı etkisi altında kalacağı tahmin edildiği belirtildi.

Fethiye'de CHP Kadın Kolları seçim heyecanı: 4 aday adayı yarışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları seçim süreci başladı. 

Salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. “Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü” diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

Fethiye’de yalnızca bir dilim karpuzun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun fiyatını görenler hayrete düştü. Bakın Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun dilimi kaç lira? Kilosu kaç lira? Siz değerli okuyucularımız için öğrendik..

Fethiye’nin kuruyemiş tercihi ‘Çekirdek’ oldu

Siyah çekirdek insanların severek tükettiği besin maddelerinden biri olmaktadır. Siyah çekirdek içeriğinde bulunan bitkisel bileşikler, vitaminler ve mineraller bakımından zengindir. Herkesin evinde bulunacak kadar kolay temin edilebilir ve maliyeti de düşük olmaktadır.

TGB, MYO öğrencilerini yalnız bırakmadı: otobüsler MYO öğrencilerine de 1 tl olsun!

Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, ulaşım ücretlerinde indirim taleplerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Teşkilatı destek oldu. TGB Muğla İl Başkanı Şaban Can Girgin, “Seçim öncesi verdiğiniz vaadi tamamen yerine getirin! Muğla Meslek Yüksek Okulu’nu da indirim kapsamına dahil edin!” ifadelerini kullandı.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemerli çocuklara top sürprizi yaptı. Yeni toplarına kavuşan çocuklar, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

Fethiyespor, 24Erzincanspor’a Konuk Oluyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 38. Hafta müsabakasında deplasmanda 24Erzincanspor ile karşılaşacak. 24Erzincanspor – Fethiyespor karşılaşması 3 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Fethiyespor bu maçın ardından ligi noktalayacak.

Müteahhitler derneğine yoğun katılım

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik kısa süre önce kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneği’ne şimdiye kadar 90 müteahhit üye oldu. 

Sıra gecesi konseri ilgi gördü

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sıra gecesi konseri düzenlendi.

Kubilay Alcu yenilmezlik serisine devam ediyor

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi kapsamında ringe çıkan Fethiyeli yenilgisiz Dünya, Avrupa ve WBC Ortadoğu şampiyonu profesyonel boksör Kubilay Alcu, 13. müsabakasında da galibiyetle ayrılarak yenilmezliğini sürdürdü.

Keşkek gününe yoğun ilgi

Fethiye Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.

Avcı, “Kubilay Alcu sayesinde Fethiye’de boks yaygınlaştı”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bugün saat 19.30'da Beşkaza Meydanı'nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Türkiye’ye boksun gelmesinde önemli katkısı olan eski boksör Serdar Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı yaptığı açıklamada Kubilay Alcu sayesinde Fethiye’de boks yaygınlaştı dedi.

Fethiye'de Dünyaca Ünlü Fizikçiler Bir Araya Geldi

Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

Muğla Çiftçisi Her Geçen Gün Daha Da Bilinçleniyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün “Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor Projesi” kapsamında üreticilere “Meyve Ağaçlarında Budama” eğitimi verildi. Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Mart ayı içerisinde verilen eğitimi tamamlayarak sertifikaya hak kazanan 20 çiftçi, belgelerini bugün düzenlenen törenle İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’tan aldı.

Fethiye Belediyesi Tsm Korosu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi TSM Korosu bahar konseri İbrahim Kurnaz şefliğinde gerçekleşti.

Fethiye’de ‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Beydağı, ‘Herkes düzenli olarak kan vermeli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

Öğrencilerinden Sergi Etkinliği

Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resimler ve hediyelik eşyalar, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun…

ADD Fethiye’den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu’nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.