Hedef Haberleri

Hedef Haberleri

Büklü, ‘En kalbi duygularımla teşekkür ederim’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Akdenizli: “Halkımızın Teveccühü Bizi 31 Mart Zaferine Ulaştıracak”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Seydikemer’in Yayla Mahallelerinde devam etti. Akdenizli, Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.

Fethiyespor’da Tek Hedef Uşak’tan Alınacak 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

Genel Başkan Özdağ, 3’lü Masaya Konuk Oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3’lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, “Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız” dedi.

Ayaydın’a ‘ithal aday’ göndermesi

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Aday Adayı Demir, “Bu Şahsı Gördüğümde Adeta Midem Bulanıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Kökten, 'Unutmayın! Bir Kenti Sadece Yöneticiler Yönetmez'

Fethiye’de Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı. Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından anlamlı bir yazı paylaştı. Kökten, “Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Prof Dr. Demir, 'Güçlü Bir Ekibimiz Var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Medya federasyonları Mardin’de bir araya geldi

Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan medya federasyonları Kültür ve Turizm Bakanlığının destelediği “ Anadolu Basın Buluşmaları” projesi kapsamında, Mardin’de bir araya geldi.

Fethiyespor’da Hedef Arnavutköy Karşısında 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü (yarın) 14.00'te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak.

Muğlaspor’da Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğlaspor, ligin 5. Hafta mücadelesinde evinde Irlıganlıspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

FTSO'dan Personeline Eğitim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 2024-2028 yılı hedef ve planlarının belirleneceği ‘FTSO 2024-2028 Stratejik Planı’nın hazırlanması öncesi, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışanların katıldığı FTSO Stratejik Plan Eğitimi gerçekleştirildi.

Milas Belediyespor Galibiyete Doğru İlerliyor

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 4. hafta maçları ile devam ediyor. Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda sahaya çıkacak.

Kadınların Güçlenmesine Ve Toplumsal Kalkınmaya Destek

Milas Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açacağı "Cilt Bakımı - Makyaj ve Manikürist" kursları ile kadınların ev ekonomisine katkı sağlamasına destek olmayı hedefliyor.

Keskin, “Oynadığımız futbolun karşılığını aldık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, 10.Hafta mücadelesinde konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'u Ali Ceylan ve Furkan Ceylan'ın attığı gollerle 1-2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin ise bu karşılaşmayı değerlendirerek hedeflerinden bahsetti.

Fethiyespor’da Hedef Sarıyer’den 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, İstanbul ekibi Sarıyer’e konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarına devam ediyor.

Bodrum FK’da Hedef İstanbul’dan 3 Puan Getirmek

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde yarın 19.00’da deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Kadınlarımız Hem Öğrenecek Hem Sosyalleşecek

Milas Belediyesi tarafından kadınlara yönelik açılacak El Sanatları ve Dikiş Kursu’na kayıtlar başladı. Amigurumi, çanta yapımı ve ahşap boyama gibi el sanatları alanlarında yapılacak çalışmaların katılımcılara geniş bir yaratıcılık yelpazesi sunması hedefleniyor.

Fethiyespor’da Denizlispor mesaisi sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Sağlıkta Dönüşüm: “Hayat Kurtaran’dan Şiddet Kurbanı’na!

Türkiye’de hastane, ASM, hekim ve sağlık çalışanı sayısının halen yetersiz olması, hasta sayısının her geçen gün artış göstermesi ve buna karşılık ısrar edilen yanlış sağlık politikaları sağlık sistemini çıkmaza ve çöküşe sürüklüyor. Sağlık sistemindeki aksaklıkların nedeni olarak sağlık çalışanlarının hedef gösterilmesi, sağlıkta şiddeti doğuruyor. Birlik ve Dayanışma Sendikası, “Sağlık’ta Dönüşüm”ün sonuçlarına dikkat çekerek yetkilileri göreve çağırıyor.

Karbon Vergisi Çevreci Şirketlerin Rekabet Gücünü Artıracak

Türkiye ekonomisinin 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program’da, Ulusal Emisyon Ticaret Sisteminin hukuki altyapısının tamamlanması ve AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasına uyumlu bir şekilde geliştirilmesi hedeflendi. Emisyon Ticaret Sistemi sayesinde atmosfere salınacak emisyon limitini aşan şirketlere karbon ücreti yansıtılırken, karbon ücreti ödemek zorunda kalmayan şirketlerin rekabet gücü artacak.

Fethiye, İngiltere'de yeni bir tanıtım atağına geçiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Belediyesi ve İngiltere’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Jet2 ile birlikte İngiltere’de yeni bir tanıtım kampanyası başlatıyor. Jet2 yöneticileriyle bir araya gelen FTSO yönetimi, İngiltere pazarında ortak tanıtım kampanyası yapılmasına karar verdi. Bu yıl turizm sezonunun Kasım ayına kadar uzadığına dikkat çeken FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediyesi ve Jet2 ile birlikte yürütülecek tanıtım kampanyası ve İngiltere’den Dalaman’a artan uçuşlarla 2024 turizm sezonunun daha erken başlayıp daha da geç sona ermesinin hedeflendiğini söyledi.

Lacivert Beyazlılarda Hedef 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 6.Hafta mücadelesinde İzmir ekibi Menemenspor’a konuk olacak.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Seydikemerspor Osman Yüksel’i Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Seydikemerspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Osman Yüksel ile anlaştığını duyurdu. Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, hedeflerinin üst liglere çıkmak olduğunu kaydetti. 

Giresunspor – Bodrum FK Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig’e yarın oynacağı Bitexen Giresunspor maçı ile merhaba diyecek. Hedefin mutlak 3 puan olduğu maçta maçı yönetecek hakemler belli oldu.

İlçe tarımına büyük destek

Tarım seferberliğinde öncü olarak Milas’ı tarımın başkenti yapmayı hedefleyen Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, tarımsal üretimin artırılması ve ürün çeşitliliğinin sağlanması amacıyla yaptığı desteklemelerle 2023 yılının ilk 7 ayında 1100 üreticiye ulaştı.

Nurettin Çakır: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Yeni sezona Bolu’da hazırlanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un iddialı ekiplerinden Fethiyespor'un başarılı orta sahası Nurettin Çakır, açıklamalarda bulundu.