Seydikemerspor Osman Yüksel'i Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Seydikemerspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Osman Yüksel ile anlaştığını duyurdu. Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, hedeflerinin üst liglere çıkmak olduğunu kaydetti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Seydikemerspor’a oyuncu transferleri devam ederken yeni sezon öncesi Teknik Direktörle de anlaşma sağlandı. İmza törenine Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli ile Seydikemerspor As Başkanı Futbol Şube Sorumlusu Harun Karamanlı katıldı. 

Teknik Direktör Osman Yüksel ile karşılıklı imzaları atan Seydikemerspor Kulübü Başkanı Akdenizli; “Seydikemer’imizin tek spor kulübü Seydikemerspor’umuzu daha iyi yerlere getirmek için Yönetim Kurulu Üyelerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni sezon öncesi oyuncu kadromuzu güçlendirirken Teknik Direktörümüz Osman Yüksel ile de anlaşma sağladık. Yardımcı Antrenörümüz Mehmet Emin Karakaya, Kaleci Antrenörümüz ise Muharrem Yiğit oldu. Öte yandan eksik olan bölgelere transferlerimiz devam ediyor. Seydikemer’imize yakışır bir oyunla ligde adımızdan söz ettireceğiz. Bu sezon inşallah herkes Seydikemerspor’umuzun başarılarını izleyecek” dedi.

Teknik Direktör Osman Yüksel de; “Seydikemerspor’da olmaktan son derece mutlu ve heyecanlıyım. Kulüp Başkanımız Bayram Önder Akdenizli ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin beklentilerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen mücadelenin fazlasını yeşil sahada yapacağız. Hep birlikte yönetim, taraftar ve teknik heyet olarak bu yıl çok önemli başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleşti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN