Keskin, 'Oynadığımız futbolun karşılığını aldık'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, 10.Hafta mücadelesinde konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'u Ali Ceylan ve Furkan Ceylan'ın attığı gollerle 1-2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin ise bu karşılaşmayı değerlendirerek hedeflerinden bahsetti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Deplasmanda galibiyeti bulunmayan Fethiyespor, 68 Aksaray Belediyespor deplasmanına ilk deplasman galibiyetini aldı. İlk yarıda etkisiz oyunla 1-0 mağlup olan Fethiyespor ikinci yarıda daha dirençli bir oyun sergileyerek Ali ve Furkan’ın golleriyle rakibini 1-2 mağlup etti. Alınan 3 puan sonrasında Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin ise bu karşılaşmayı değerlendirerek hedeflerinden bahsetti.

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haftalardır iyi futbol oynuyorduk fakat bu sonuca yansımıyordu. Son dakika yediğimiz gollerle puan kaybı yaşıyorduk. Bu hafta ise oynadığımız futbolun karşılığını aldık. Son dakikada attığımız golle de galip gelmesini bildik. Şimdi ise yeni bir seriye hazırlanıyoruz. İskenderun, Uşak ve Derince karşılaşmalarını sırasıyla kazanmak istiyoruz. Bu karşılaşmaları kazanıp 4’de 4 yapmak istiyoruz. Bizim hedefimiz ise playoff. Yarıştan kopmayarak üst lige çıkmak istiyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN