Genel Başkan Özdağ, 3'lü Masaya Konuk Oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3'lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, 'Muğla'da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla'da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Haber, Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programının konuğu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ oldu. Fethiye ziyareti dahilinde programa konuk olan Genel Başkan Özdağ; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını yanıtladı. Yaklaşık bir saat süren programda konuşan Özdağ, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

YEREL SEÇİM SÜRECİNDE YOĞUN VE YOLLARDA OLACAĞIZ
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Gezi programımız Mersin’de başladı. Bu ilimizde yer alan tüm ilçeleri gezdik ve aday tanıtım programımızı gerçekleştirdik. Daha sonra Antalya’ya geçtik ve burada küçük mitingler yaptık. Antalya’nın ardından Fethiye’ye geçtik. Dalaman, Ortaca ve Muğla şeklinde halkımızla buluşmalarımıza devam edeceğiz. Yerel seçim sürecinde yoğun ve yollarda olacağız. Türkiye ne yazık ki ayaklarımızı uzatıp, rahatça dinleneceğimiz bir ülke değil” şeklinde ifadeler kullandı. 

DEPREM BÖLGESİNE GİDEN İLK TÜRK GENÇLİĞİ OLDU 
Gençlerin partilerine olan ilgisini değerlendiren Genel Başkan Özdağ, “Programımızda ülkemizin sorunlarını ortaya koyduk. Bunu en erken gençlerimiz anladı. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Bütün umudum gençliktedir’ söylemiyle yola çıkıyor ve Cumhuriyet’i gençlere emanet ediyor. Ne kadar haklı olduğunu bir kez daha görüyoruz. 6 Şubat tarihinde de deprem bölgesine ilk gidenler Türk gençliği oldu. Onlar bilgiye bizim ulaştığımızdan daha farklı ulaşıyor. Teknolojiyi çok iyi kullanıyorlar. Alternatifli ve farklı düşünüyorlar. Birçok kaynağı eşzamanlı olarak kullanıyorlar. Türkiye ve kendi gelecekleri ile ilgili endişe duyuyorlar. Zafer Partisi tehditleri gösterdiği gibi çözüm yollarını da gösteriyor” açıklamalarında bulundu. 

EKONOMİK VE POLİTİK DENGELERİ BOZUYOR
Göçmen sorununa yönelik değerlendirmelerde bulunan Özdağ, “Sığınmacı politikasını çözemezsek, diğer hiçbir sorunu çözemeyiz. Turist olarak ülkemize gelmelerine itirazımız yok. Biz bunu teşvik de ediyoruz. Ama göçmen olarak gelip, bu yurdun eğreti parçası olmalarına hayır diyoruz. Bu içerideki ekonomik ve politik dengeleri bozuyor. Kendi ülkeniz ve ilçenizde güven içerisinde olmanız gerekirken, Ortadoğu’nun bir noktasından gelen kişiler sizin huzurunuzu kaçırıyor. Birçok olay da gizleniyor” diye konuştu. 

TEK ÖZ ELEŞTİRİ YAPAN GENEL BAŞKAN BENİM     
2023 yılı Mayıs ayında yapılan genel seçimler ile ilgili düşüncelerini aktan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Genel seçimlerde partimiz, seçimin kaderini belirledi. İkinci tura kalmasını sağladı. HDP’nin de belirleyici parti olmasını engelledik. Türk milliyetçiliğinin belirli güç olmasını sağladı. Seçimden sonra diğer partiler kendi iç kavgaları ile mücadele ederken, biz özeleştiri yaptık. Tek öz eleştiri yapan genel başkan benim. Kendimi başarısız saydım. Türkiye için daha iyi bir sonuç almalıydık. Ardından daha güçlü bir şekilde devam ettik. Hemen sahaya çıktık ve projelerimizi anlatmaya devam ettik. Burada yine Türk gençliği destek oldu. Türk halkı ve gençliğinden başka hiçbir sermaye grubuna borcumuz yok. Türkiye ekonomik bir felakete sürükleniyor. 6 Şubat tarihinde 11 ilin ardından şimdi de İstanbul deprem tehdidi altında. O ilde 19 milyon insan yaşıyor. Ben depremin simülasyonunu gördüm. Olağanüstü moral bozucu... Murat Kurum bakanlık yaptı, 5 yıl parmağını oynatmadı. Adaylık sürecinde alacağı önlemleri anlatıyor. Mevcut başkan 5 yıldır görevde, ortada hiçbir şey yok. Bunlara kızmayıp, İsviçre’deki gibi siyaset yapıyorsanız; bu halkı sevmiyorsunuz demektir” şeklinde konuştu.    

16 YIL SONRA TÜRKİYE’DE, 21 MİLYON SURİYELİ OLACAK  
Genel Başkan Özdağ açıklamalarına şöyle devam etti; 
“Zafer Partisi, ülkemizin önünde en büyük sorun olan örtülü ve sessiz işgal karşısında tek itirazda bulunan parti. Bu ülkede 5 milyon kayıtlı Suriyeli var. 2 milyon da kayıtsız Suriyeli mevcut. Bunun yanında 2 milyon Afrikalı, 2 milyon Afgan ülkemizde. Diğer ülkelerden gelenleri de eklediğiniz zaman bu rakam 13 milyona ulaşıyor. Ülkeye giriş yapan sayısı günde bin veya bin 250… Çoğu da Silopi üzerinden. Sayıları 5,3 hızla artıyor. 16 yıl sonra Türkiye’de, 21 milyon Suriyeli olacak.  Asıl sorulması gereken sorun tarım ve hayvancılığı göçmenlere kim mecbur bıraktı. 2011 yılında yerli tohum kullanmayı yasakladılar. Bir de İsrail’e karşı olduklarını söylüyorlar. Hadi canım sende… AKP sosyal medya trolleri aylarca bana MOSSAD ajanı diye saldırdı. MOSSAD ajanlarını Milli İstihbarat Teşkilatı yakaladı. Hepsi Suriyeli ve Filistinli çıktı. Söylediklerim doğru. Vatandaşlık ve iş vermişler. Milyonlarca insanımız işsizken, bu ülkeye düşmanlığı olduğu kanıtlanmış kişiye vatandaşlık verip; devlette iş verip maaşa bağlıyorsun. Biz buna isyan ediyoruz. Türk halkına yapılan haksızlıktır.”

CHP ARTIK ATATÜRK’ÜN PARTİSİ DEĞİLDİR       
DEM’li vekilin yaptığı ihanet, CHP Mamak Belediye Başkan adayının yaptığı ise cehalettir. HDP bir defa Türkiye düşmanı bir partidir. Yunan ve Bulgar milliyetçisi partiler, DEM kadar Türkiye düşmanı değildir. DEM ırkçı ve faşist bir partidir. Terörle arasına mesafe çizmemiş, terörü destekleyen bir partidir. Ben yıllardır terör ve anti terörist politikalar konusunda çalışan uzman bir akademisyen aynı zamanda siyasetçiyim. 13 milyon sığınmacıya karşı çıktığımız için bize faşist diyen DEM’li hainler, Ahıska Türkleri yerleştirilince bölgenin demografik yapısının bozulduğunu dile getiriyorlar. Bu ihanetin ve hainliğin belgesidir. Mamak’ta Veli Gündüz Şahin konusunda ise CHP artık Atatürk’ün partisi değildir. Vatansever, Atatürk’e gerçekten sadık olan ve seven tüm Cumhuriyet Halk Partilileri; Zafer Partisi’ne davet ediyorum. 22 senedir AKP’yi iktidarda tutan politikaları uygulayan bir partiye oy vermekten yorulmadınız mı? Tunceli’ye gidip de Atatürk’ün ismini verdiği bir şehirde yaşayanlara Dersimliler diyen bir kişi ne kadar Atatürkçü olabilir. Net olarak ifade ediyorum Özgür Özel, Atatürkçü değildir. Liberal bir solcudur. Liberal solcu da ne devedir, ne de kuştur… Milli devleti, laik Cumhuriyeti, Atatürk’ün koyduğu ilkeleri savunmayan bir parti; Atatürk’ün partisi değildir. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı düzenleme, Osmanlı bakiyesi Türklerin varlıklarını koruyabildikleri yerlerde kalmasını; koruyamayacakları yerlerde de Anadolu’ya çekilmesini ön görüyor. Musul ve Kerkük Türkmenleri meselesine gelince, Mustafa Kemal Atatürk onları Türk Milleti’nin ayrılmaz bir parçası görüp; Musul’a ve Kerkük’e geri dönme politikalarını benimsemiştir. Bundan haberi olmayan zat ise Türkmenleri, Türk milletinin düşmanı sanıyor. 

YÜKSELEN BİR GRAFİĞİMİZ VAR
Ülke genelinde yükselen bir grafiğe sahibiz. Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız. Hedefimiz ülke genelinde yüzde 10’u yakalamak. Bu orana da yaklaştığımızı görüyoruz. Genel seçimlerde Sinan Ogan’ı ittifak aday gösterdi. Bizim hedeflerimiz seçimler ikinci tura kalsın, belirleyici olan Atatürkçülük çizgisindeki milliyetçilik olsun ve HDP’den belirleyici olmasın. Biz 3 hedefimize de ulaştık. İkinci turda Sinan Ogan başka bir karar aldı. Bizler de 2 protokolü kabul etmesi halinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdik. Daha sonra Sinan Ogan siyaseti bıraktı.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN