Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Gençler İle Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye'ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ'ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bir dizi ziyaret için Fethiye’ye geldi. “Gençlik Buluşması” programı kapsamında bir otelde geçler ile buluşan Genel Başkan Özdağ, kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti. Başkan Özdağ’ı alkışlar eşliğinde karşılayan gençler, bol bol fotoğraf çekinerek anı ölümsüzleştirdi.
Düzenlenen programa, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milas Belediye Başkanı Suat Yaşar, Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Erkan Boz, Köyeceğiz İlçe Başkanı İlteriş Kuluöztürk, Dalaman Belediye Başkan Adayı Bahadır Bakırcı, Dalaman İlçe Başkanı Murat Koşar, meclis üyeleri ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“13 milyon kaçak ve sığınmacıyı Zafer Turizm ile Kabil’e vatanlarına geri yollayacağız. Sevgili gençler ülkemiz sessizce işgal altında. 13 milyon kaçak ve sığınmacı sınırlarımızdan bu ülkeye kaçak olarak girmeye devam ediyor. Ülkemize daha önceden gelenlerde doğumlarla hızla artıyor. Bir Suriyelinin ortalama doğumu 5.3’e kadar yükseldi. 5 milyon kayıtlı, 2 milyon kayıtsız Suriyeli kayıtsız şekilde ülkemizdeler. 2040 yılında Suriyeli sayısı 21 milyon olacak. Böyle bir sayıyla ülkeyi korumamız mümkün olmaz. Bu nüfusun büyük çoğunluğu genç olduğu için sizin istediğiniz eğitime talip olacaklar. Sizin oturmak isteyeceğiniz eve oturmak isteyecekler. Yarın tüm Fethiyelileri 2000 dolar karşılığında meydana toplasam tüm Fethiye sıraya dizilir değil mi? Arkadaşlar zaten Fethiyeliler kaçak ve sığınmacılar için ceplerinden 2000 dolar ödediler. Bu bugünün parasıyla 64 bin liraya yakın bir para. Bir eczaneye gidip 3 lira eksik verseniz ilaç alamazsınız ama Suriyeli gitse alır ve çıkar. Parasını siz ödüyorsunuz. Hastaneye gidiyor ameliyat oluyor parasını siz ödüyorsunuz. Biz buna bir hayır dedik ve Zafer Partisi dışında hayır diyen yok. Bizim daha güçlü hayırı haykırmamızı sağlayan Türk gençliği oldu! Zafer Partisi arkasındaki tüm destek Türk gençliğidir. Bizim için Z kuşağı yok. Bizim için Atatürk’ün söylediği Türk Gençliği var.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Gençler İle Bir Araya Geldi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN