Gündem

Gündem Haberleri

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Fethiye Kaymakamından Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe esnaflarını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Kanal Temizliği Etkinliği Gerçekleştirildi

26. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesinde Kanal Temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Uzmanlar Uyarıyor Beslemeyin! 

Fethiye’de, cadde ve sokaklara yiyecek bulmak için sürüler halinde inen yaban domuzlarının sayısı her geçen gün artıyor.  

Aşırı Sıcaklardan Dolayı Beşkaza Meydanı Boş Kaldı

Fethiye Beşkaza Meydanı, gündüz saatlerinde aşırı sıcak havalardan dolayı boş kaldı.

Gram Altından Rekor Üstüne Rekor

Altın, ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat endeksinin Mayıs 2020’den bu yana en düşük seviyeye gerilemesinin etkisi ile Asya'da hafif yükseldi. Türk Lirası'nın döviz karşısındaki hızlı değer kaybı ile yükseliş ivmesini artıran altının gram fiyatı ise 1.626 lira ile yeni tarihi zirvesini gördü. 

Fethiye’de Sagopa Kajmer Rüzgarı Esecek

Fethiye’de Telmessos Antik Tiyatro’sunda konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, 12 Temmuz’da Fethiye’de sevenlerine konser verecek.

Ula Kaymakamı’ndan Karaman’a Ziyaret

Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Bisikletiyle Türkiye'yi Dolaşan Taşyıldız, Fethiye’de Mola Verdi

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu yaşamak için bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Mustafa Taşyıldız,Fethiye’de mola verdi.

“Çalmadığım Bir Gökyüzü Kalmıştı”

Ölüdeniz’de renkli anlar…Paraşütle uçarken klarnet çaldı, görenler hayretle seyretti.

Fethiye'de meyve fiyatları cep yakıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde her Cuma kurulan Üretici Pazarı’nda bu hafta sebze fiyatları geçen haftaya göre fazla değişmezken meyve fiyatları cep yakıyor.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Vergi ve harçlara yeni zam

Vergi ve harçlar, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla birlikte zamlandı. Yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harç bedeli, tapu harçları, KDV oranları, pasaport, noter ve vize harçları artırıldı. 

TSM Korusu seyirciden tam not aldı

Özer Olgun Kültür Merkezi’nde TSM Korosu’nun sergilediği performans, müzikseverlerden tam not almayı başardı.

Şampiyon Defans Muğlaspor’a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım’ı transfer etti.

Herkes İçin Yoga

Milas Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek yoga dersleri ile kadınlara sağlıklı yaşamın kapısı aralanacak. Yoga kursuna 18 yaş üstü kadınların başvuruda bulunabileceği ve katılım sayısının kontenjanla sınırlı olduğu belirtildi.

Fethiye polisinin "Gönül Bağı" projesi devam ediyor 

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, özel eğitim öğrencisine özel hayata geçirdiği 'Gönül Bağı' projesi devam ediyor.

Martı Kafe, Mahkeme Kararıyla Boşaltıldı 

Fethiye’de 2012 yılından bu yana hizmetini sürdüren Martı Kafe, uzun süre kapalı kalması gerekçe gösterilerek sözleşmesi Fethiye Belediyesi Anonim Şirketi (FEBAŞ) tarafından fesih edildi.

Toplam 4256 haber.