Genel

Genel Haberleri

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

Milletvekili Yakup Otgöz: ’Muğla’mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Otgöz, ‘’Muğla’da devasa yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Seydikemer Belediyesi Antalya'da Sel Felaketine Yardım Etti

Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi, belediye ekiplerini göndererek bölgedeki çalışmalara katıldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri su tahliye işlemlerine yardımcı oldu.

Fırtına Nedeniyle Deniz Taştı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

FETAV Kermes Düzenledi

FETAV tarafından dernek binası önünde yiyecek kermesi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Dilek Dinçer ise ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Elma Music&Dance’ta Sevgililer Günü Eğlencesi

14 Şubat Sevgililer Günü’ne Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Elma Music&Dance’ta düzenlenen program ile girmek isteyen çiftler, dj eşliğinde doya sıya eğlendiler.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye Halkı Yeni Hastane İstiyor!

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlar, yeni yapılacak olan devlet hastanesini merakla bekliyor.

Büyükşehir Belediyesi Enflasyon Karşısında İşçisini Ezdirmedi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının ekonomik koşullar karşısında mağdur olmasını engellemek için ek protokol ile personeline bir zam yaptı. Böylelikle 4 bin 108 personelin yüzde 10’u 29 bin ila 30 bin TL arasında maaş alırken, yüzde 90’nı 30 bin ile 39 bin TL arasında maaş alacak.

Fethiye’de 14 Şubat’ta Nikâh Akını

Fethiye’de evlenmek isteyen çiftler nikâh tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti.

Başkan Adayı Kökten, Sevgililer Gününü Kutladı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sahil bandında çiftlere ve vatandaşlara çiçek takdim etti. 

Esenköy’den Karaca’ya Destek Ziyareti

Fethiye Belediyesi’nin Esenköy’de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bölgede yaşayan halk Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hem teşekkür, hem de destek ziyareti gerçekleştirdi.

Big Chefs Kaliteli Hizmeti İle Beğeni Topluyor

Foça Mahallesi 1030 Sokak No:190 Çalış Sahil, Şat Burnu’nda ORKA Grup’un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs, eşsiz manzarası, kaliteli yemekleri ve içecekleriyle kaliteli hizmet veriyor.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Etkili Oluyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama sonrasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor.

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Motorine Zam Yolda!

Akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacağı duyuruldu.

Anadolu Aşçıları Avrupa Üzerinden Dünya Sahnesinde Boy Gösterdi

Anadolu Aşçılar Federasyonu (ANFED) Avrupa üzerinden dünya mutfağında kendilerini göstererek büyük ilgi topladı.

Büyükşehir Türkiye’de İlkleri Gerçekleştiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde vatandaşlar için hayata geçirdiği birçok proje Türkiye’de ilk olma özelliği gösteriyor.

Büyükşehir Bodrum’un En Büyük Arıtma Tesisini Açıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’un en büyük arıtma tesisi olan Turgutreis İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılışını 14 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştiriyor.

Toplam 6413 haber.