Genel

Genel Haberleri

Fethiye’de Umreciler, Düzenlenen Törenle Mekke’ye Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın umre organizasyonu ile Fethiye’den kutsal topraklara gidecek olan umreciler, düzenlenen törenle dualarla Mekke’ye uğurlandı.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Muğla Yeşilay’da Kan Değişimi

Yeşilay Muğla Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 3 Şubat 2024 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’n de yapıldı. Divan başkanlığını Yeşilay Ege Bölgesi Koordinatörü Ümit Ülkü’nün yaptığı genel kurulda diğer divan üyeliklerine ise Ali Erbenlioğlu ve Rukiye Gül getirildi.

Büyükşehir Meyve Fidanı desteğine başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeler kapsamında 53 bin adet meyve fidanın dağıtımına başlıyor. Desteklemeler 2 ile 10 dekar arası araziler için yapılacak. Bütün çiftçiler bu desteklemeden doğrudan faydalanabilecek.

Üretici Pazarında Yoğunluk Yaşandı

Fethiye’de her Cuma günü kurulan üretici pazarında yoğunluk yaşandı. Sıcak havayı gören vatandaşlar pazara akın etti.

Başkan Çıralı, TOBB TSO ve TO Müşterek Konseyine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyi toplantısına katıldı.

Başkan Adayı Kökten, Ülkü Ocaklarında Düzünlenen Kuran-I Kerim Tilaveti'ne Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu Kuran-ı Kerim tilaveti'ne katılım sağladı.

Gençlik Buluşmalarına Yoğun İlgi

Fethiye'de her hafta Salı günü saat 21.00’de Fethiye Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ‘Gençlik Buluşmaları’ gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

İkinci El Pazarı Her Bütçeye Hitap Ediyor

Vatandaşların ikinci el pazarına ilgisinin güzel olduğunu söyleyen Süleyman Bahar, tezgâhta sattığı ürünler ile ilgili açıklamada bulundu.

İkinci El Pazarı Kapılarını Açtı

Ürünlere ardı ardına gelen zamların ardından vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. Pazarsa stant açan Nilgün Ersöz ise, ikinci el pazarının Fethiye’nin bir kültürü olduğunu belirtti.

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı’nı Sabri Oğuz Bolelli’nin yaptığı toplantıda, ikisi gündem dışı olmak üzere 7 madde görüşüldü.

Seydikemer, EMİTT’te Tanıtılacak

Seydikemer’in tanıtımı için 6- 9 Şubat tarihleri arasından İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuara katılacak olan Seydikemer Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Vali İdris Akbıyık, Teknopark’ı Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Teknopark’da faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevi’ne Ziyaretçi Akını ,

Doğal yaşam alanları ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından birisi olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni bugüne kadar 24 bin 31 kişi ziyaret etti.

Büyükşehir 1 Milyon Yerel Tohumun Dağıtımına Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezinde ürettiği 1 Milyon yerel tohumun dağıtımına başladı.

11. Sınıf Özel Eğitim Öğrencisi Rumeysa Hastalığına Yenik Düştü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 11. Sınıf özel eğitim öğrencisi Rumeysa Alagöz geçirdiği kriz sonrası hayata gözlerini yumdu.

Vali İdris Akbıyık Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim- Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı” Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Salı Pazarı Soğuk Havalardan Dolayı Yarım Açıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı, Fethiye’de havaların birden bire soğumasından ötürü yarım bir şekilde açıldı.

Fethiye Yaylalarına Kar Yağdı

Fethiye’nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü.

Toplam 6347 haber.