Fethiye'de 14 Şubat'ta Nikâh Akını

Fethiye'de evlenmek isteyen çiftler nikâh tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye’de evlenmek isteyen çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayatlarını birleştirme kararı aldı. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bir araya gelen çok sayıda çift nikah memuruna ‘Evet’ dedi. 
Evlenmek için bir araya gelen çiftlerin yanı sıra akrabaları ve sevenleri de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde çiftin yanlarında olunca Kültür Merkezi önünde yoğunluk oluşturdu. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi, evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin yoğun katılım oluşturmasıyla beraber en kalabalık günlerinden birini yaşadı.

Evlenmek için 14 Şubat’ı tercih eden çiftler, “Böyle bir günde evlenmek çok güzel bir şey. Özellikle bugünü ayarladık. Allah evlenmek isteyen herkese nasip etsin, çok güzel duygular içerisindeyiz. Biz mutluyuz, isteyenlerinde mutlu olmasını dileriz” dedi.

Bugüne özel çok talep olduğunu belirten bir diğer çiftimiz ise, “Önemli olan insanların birbirine saygı ve sevgi göstermesi. Sadakat ve kalpten kalbe olunca her şey çözülüyor. Böyle anlamlı bir günde evlenmek çok güzel bir duygu. Çok koşturduk ve bugüne yer bulduk bize nasip oldu. Sırayı bayağı öncesinden almıştık. Çok heyecan duyuyoruz inşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN