Asayiş

Asayiş Haberleri

Üç gündür haber alınamıyor

Fethiye'ye bağlı Esenköy Mahallesinde yaşayan Zekai Özdemir'den 3 gündür haber alınamadığı belirtildi.

Dereye düşen araçtan yaralı kurtuldu

Foça Mahallesinde gece saat 00.40 civarında bir araç dereye düştü. Araç sürücüsü İtfaiye Grup Amirliği tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarılan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Menteşe Zabıtasından Marketlere Denetim

Menteşe Belediyesi Zabıta ekipleri, 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun ve fiyat etiketi yönetmeliği kapsamında ilçede bulunan ulusal ve yerel ölçekli marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Kamyon Dağa Çarptı: 1 Yaralı

Ölüdeniz Mahallesi Ölüdeniz Caddesi üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeni ile kamyonun dağa çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü Hilmi Akmeşe yaralandı.

Tacizci jandarmadan kaçamadı

Seydikemer İlçe jandarma Komutanlığı Ekipleri tarafından Seydikemer İlçesi Arsa Mahallesi’nde, hakkında “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ş.K. isimli şahıs yakalandı.

Sahte içkileri satamadan yakalandı

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce yapılan saha çalışmalarında sahte içki ve doldurulmuş Makaron temin edilip satıldığı yönünde alınan bilgilere istinaden yapılan operasyonda bir şahıs yakalandı.

Uyuşturucu tacirleri yakalandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan A.A ve İ. isimli şahıs evlerinden çıkarken yakalandı.

Yanan minibüste can verdi

Datça’da yanmakta olan minibüse itfaiye ekipleri müdahale etti. Zamanında müdahale ile yangın kontrol altına alındı. Söndürülen yangın sonrası araçta yapılan inceleme de araçta yaşadığı belirlenen Adem Demir’e ait ceset bulundu.

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği 5 şahsı yaptığı operasyonda çok farklı çeşit uyuşturucuyu ile birlikte piyasaya süremeden suçüstü yakaladı.

Jandarmada’dan kaçamadı

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonlar sonucunda hakkında “kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.D. isimli şahıs yakalandı.

Uyuşturucu satıcısı yol kontrolünde yakalandı

Bodrum İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı.

Üzümlü’de gece yangın çıktı

Üzümlü’de gece saat 01.30 sularında sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Eroin ile yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda şüpheli S.İ üzerinde Eroin ile yakalandı.

Metruk evde yangın

Fethiye’de metruk bir evde çıkan yangın sonrası ev küle döndü.

Fethiye’de kaza: 2 yaralı

Fethiye’de meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Jandarma’dan kaçamadılar

Muğla İl jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak Dalaman ve Fethiye’de yapılan operasyonlarda çocuğa cinsel istismar suçundan ve silahlı terör örgütü üyeliğinden aranan iki şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Park halindeki minibüs alev aldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde sanayi sitesine park edilen bir minibüste çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Geceyi odun deposunda çıkan yangın aydınlattı

Milas ilçesinde odun deposunda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Yaşlı çiftin evi yandı

Dalaman İlçesi’ne bağlı Çöğmen Mahallesi’nde Hayrettin Muslu’ya (82) ait evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken ev sahibi Hayrettin Muslu ve eşi Esma Muslu(78) yaralandı. Yaşlı çift olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.

Toplam 1711 haber.