Asayiş

Asayiş Haberleri

BODRUM'DAKİ ORMAN YANGINI 6 SAAT SONUNDA KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan orman yangını 6 saat sonunda kontrol altına alındı. 2,5 hektarlık alanın kül olduğu yangına gelen Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ‘’Yangında sabotaj ihtimali var’’ dedi.

ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI

Muğla-Aydın Karayolu Yatağan Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasındaki araç içinde sıkışan vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

İTFAİYEDEN ENGEREK OPERASYONU

Kış uykusuna yatan soğukkanlı hayvanlar havaların ısınmaya başlaması ile beraber uyanmaya başladılar. Kış uykusundan uyanarak yolunu şaşırıp bir eve giren engerek yılanı Fethiye İtfaiyesi Ekipleri tarafından yakalanarak doğal ortamına salındı.

MEYVE SUYU KUTUSUNDA UYUŞTURUCU

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda meyve suyu kutusuna zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

KURBAĞA KAÇAKÇISINA 600 BİN TL CEZA

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, endemik türde yetişen ve nesli tehlike altında olan Göcek Semenderi isimli kuyruklu kurbağa türünü Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışına gönderen şahsa operasyon yaptı. Yapılan operasyon sonucunda yakalanan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 600 bin TL idari para cezasına çarptırıldı.

TORBACILARA ŞAFAK OPERASYONU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Polisleri tarafından yapılan operasyon ile eroin, metamfetamin, skank, esrar gibi birçok uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs sabaha kadar süren sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden üçü tutuklandı.

BİR KÖPEK DAHA ZEHİRLENEREK KATLEDİLDİ!

Muğla'nın Fethiye ilçesi Yanıklar Mahallesinde Arda Çetin, dün akşam saatlerinde evinin bahçesinde beslediği Asuman isimli köpeğinin bahçesine atılan zehirli yiyecek ile zehirlendiğini iddia etti.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Fethiye’de Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda bir kıraathanede yapılan aramada aranması olan D.A (48) yakalandı. 13 farklı hırsızlık suçundan toplamda 12 Yıl 7 Ay 22 Gün Hapis cezası bulunan D.A. tutuklanarak Eşen Cezaevi’ne teslim edildi.

Eğlencenin adresi Zilly’e büyük iftira

Tarihi Paspatur Çarşısı’nda bulunan ve eğlence denince ilk akla gelen işletmelerden biri olan Fethiye’nin saygın mekânlarından olan Zilly adlı işletme ve işletmecisi Pasha Haktan Koç’a sosyal medya üzerinden habercilik yaptığını sanan bir haber sitesinde yapılan haberle iftira atıldı.

Jandarma ve Zabıta'dan ortak kurtarma operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalıktaki çukur içerisinde mahsur kalan keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

GÖCEK’TE KORKUTAN YANGIN

Fethiye’ye bağlı Göcek Mahallesi Göcek Mevkiin de henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Muğla Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri tarafından anında müdahale edilen yangın yarım hektarlık alanda etkili oldu.

1 saatte 3 yangın

Fethiye’de 1 saatte 3 evde yangın meydana geldi. Baca, ısıtıcı ve elektrikten meydana gelen yangınların hiçbirinde can kaybı olmadı.

SAHTE JANDARMA KAÇAMADI

Yatağan’da kendisini Jandarma olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıslar Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Denizli ilinde yapılan operasyonlar ile yakalandı.

DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHIS YAKALANDI

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonla hakkında “Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.A. isimli şahıs yakalandı.

Satamadan yakalandı

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol yapan bir şahıs yakalandı.

Mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu

Zincirlikavak Mevkiinde bulunan bir mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin erken müdahalesi ile alevlerin mağazaya sıçraması önlendi.

Özdemir Aydın’da bulundu

Fethiye'ye bağlı Esenköy Mahallesinde yaşayan ve kendisinden haber alınamayan Zekai Özdemir Aydın’da bulundu.

Kore Gazisi Bayram Çoban hayatını kaybetti

Kore Gazisi 1932 doğumlu Bayram Çoban 90 yaşında hayatını kaybetti. Bayram Çoban’ın cenazesi Zincirlikavak’ta ki evinden alınarak Karaçulha Mezarlığı’na defnedildi.

DSİ Kanalı’nda can pazarı

Taşyaka Mahallesi’nde gece saat 2’de bilinmeyen bir nedenle suya atlayan iki kişi Fethiye Grup Amirliği İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı. Sudan çıkarılan 2 kişi ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Toplam 1711 haber.