Asayiş

Asayiş Haberleri

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Seydikemer'in Çaltıözü Mahallesinde meydana gelen orman yangını büyümeden kontrol altına alındı. Tüm imkanların seferber edildiği yangın söndürme çalışmalarına 4 uçak ve 1 helikopter de katıldı.

SEYDİKEMER’DE ORMAN YANGINI

Seydikemer İlçesi Çaltıözü Mahallesi yakınlarında orman yangını çıktı. Çıkan yangın yapılan müdahaleler sonrasında kontrol altına alındı.

YANGIN BELASI GERİ GELDİ

Geçtiğimiz yıl arka arkaya sahil bölgelerimizde çıkan yangınlarla ciğerlerimiz yanmıştı. Orman yangınları yaz aylarının gelmesi ve havalarının ısınması ile yeniden başladı. Dalaman’a bağlı Gürköy Mahallesi’nde çıkan yangından sonra Marmaris’in Bördübet Koyu’nda çıkan orman yangını hala söndürülemedi.

DALAMAN’DA YANGIN

Dalaman Gürkoy Mahallesi’nde yangın çıktı. Çıkan yangın havadan ve karadan müdahale edilerek söndürüldü.

PINAR GÜLTEKİN'İN KATİLİNE VERİLEN CEZAYA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verildi. Dünden beri ülke gündemine oturan bu karar Gültekin ailesi ve Türkiye genelinde tepkiyle karşılandı.

ORTACA'DA EV YANGINI: 1 ÖLÜ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir evde çıkan yangında engelli bir vatandaş hayatını kaybetti.

Otomobil köprüye ok gibi saplandı: 3 yaralı

Muğla-Denizli karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil köprü korkuluğuna ok gibi saplandı. Kazada otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Birbirlerini dövüyorlardı, gazeteciyi fark edince ona saldırdılar

Marmaris’te dün gece sokak ortasında kavga eden İngiliz kadınlar ve bir Türk erkek görüntülendiklerini anlayınca kendi kavgalarını bırakıp, gazeteciye saldırdılar.

MİLAS'TA ORMAN YANGINI

Muğla'nın Milas ilçesinde başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

İTFAİYEDEN YILAN OPERASYONU

Ortaca İlçesi’ne bağlı Ekşiliyurt Mahallesi’nde evin içerisine giren yılanı haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri evden çıkartarak doğaya saldı.

KAMYONETİN ÇARPTIĞI ÇOCUK AĞIR YARALI

Karaçulha Mahallesi’nde kamyonetin karşıdan karşıya geçmekte olan çocuğa çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 yaşında ki Ömer yaralandı. Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun durumunun ağır olduğu ifade edildi.

KARAGÖZLER’DE KORKUTAN YANGIN

Fethiye’de Karagözler mevkiinde yangın çıktı. Kısa süren yangında ilk müdahaleleri İtfaiye yaptı. Havadan gelen helikopter desteğiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Karagözler de çıkan yangının sebebinin ağaca düşen yıldırım olduğu bilgisi edinildi.

KRİKOLU KÖPEK KURTARMA OPERASYONU

Datça’da araç çarpması sonucu araç altında sıkışan köpek, itfaiyenin müdahalesi ile kriko yardımı ile sıkıştığı yerden kurtarılarak salıverildi.

İTFAİYEDEN YAVRU KEDİ OPERASYONU

Ula ilçesinde 2 yavru kedi sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

SAMANLIK YANGINI KORKUTTU

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir ahırın eklentisinde bulunan samanlıkta çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

YATAK ODASINDAN YILAN ÇIKTI

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir eve giren yaklaşık 1 metre boyundaki yılan itfaiye ekibi tarafından yakalanarak doğaya salındı.

FETHİYE’DE MUSİLAJ OPERASYONU

Türkiye geneli turizm sezonu öncesi sahil şeridinde bulunan turizm kentlerinde Suç örgütlerine yönelik Musilaj operasyonunda KOM daire başkanlığı Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye KOM Grup Amirliğince sabaha karşı şafak operasyonunda bir çok adrese eş zamanlı operasyon yapılmış ve operasyonda bir çok mühimmat ele geçirilmiştir.

ANTALYA’DA KAYBOLAN İKİ ARKADAŞ FETHİYE’DE BULUNDU

Antalya’da kaybolan ve ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla da iki arkadaş polis ekiplerince Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulundu.

SURİYELİ İŞÇİ CİNSEL SALDIRIDAN TUTUKLANDI

İnşaatta çalıştığı öğrenilen Suriyeli işçi yoldan geçmekte olan bir kadını kolundan tutarak inşaatın içerisine çekmeye çalışarak taciz girişiminde bulundu. Olayı haber alan mahalleli Suriyeli işçiye meydan dayağı attı.

Toplam 1711 haber.