Asayiş

Asayiş Haberleri

TRAKTÖR DEREYE UÇTU

Esenköy’de traktör yoldan 10 metre aşağıdaki dereye uçtu. Traktör altında kalan vatandaş Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

SAHİL ŞERİDİNDEKİ İLLERDE “MÜSİLAJ” OPERASYONU

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı, ekiplerince sahil şeridindeki illerde baskı, cebir, tehdit ve şiddet yöntemlerini kullanarak turizmi olumsuz yönde etkileyen mafya tipi organize suç örgütleri ve bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik 16 ilde eş zamanlı “Müsilaj” operasyonu başlatıldı.

BİR AHIR YANGINI DAHA

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Yaşyer Mahallesi'nde dün özel bir firmaya ait hayvancılık tesisinde meydana gelen yangının ardından bugün öğlen saatlerinde de Fethiye'de bir ahırda yangın çıktı. İçeride hayvanların bulunmaması faciayı önlerken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

MİLAS’TA OT BALYA YANGINI

Milas Yaşyer Mahallesi Kılıç Tarım Hayvancılık Tesisi’nde yangın çıktı. Çıkan yangın Milas İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri’nin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

KAVAKLIDERE’DE KAZA

Kavaklıdere Bakırcılar Mahallesi’nde Kavaklıdere-Yatağan karayolunda çift taraflı kaza yaşandı.

33 ŞÜPHELİDEN 7’Sİ ADLİYEDE

Fethiye'de üç ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 33 şüphelinin 7’si mahkemeye çıkarılmak üzere Fethiye Adliyesi’ne getirildi.

FETHİYE’DE ÜÇ AYRI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 33 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kamuoyunda ‘Sarallar Çetesi’ ‘Sauna Grubu’ ve Siverek Grubu’ olarak bilinen üç ayrı suç örgütüne yönelik Fethiye merkezli Denizli, İstanbul ve Ankara’da eş zamanlı operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı.

Menteşe’de 15 Kaçak Yapı Ve 5 Kaçak İskele Yıkımı Gerçekleştirildi

Menteşe Belediyesi 6. Etap kaçak yapı yıkım çalışmaları kapsamında 15 kaçak yapı ve 5 kaçak iskelenin yıkımı gerçekleştirildi.

Seydikemer’de Trafik Kazası

Seydikemer Çobanlar Mahallesi Deliktaş Mevkii’nde akşam saatlerinde trafik kazası oldu. 2 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

İŞYERİNE SİLAHLA GİRİP TEHDİT ETTİLER

Fethiye’de bir işyerine silahla girip tehdit eden 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

TRAFİK KAZASI YİNE CAN ALDI

Seydikemer’e bağlı Çaykenarı Mahallesi Mezarlık Yanı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

SARHOŞ MÜŞTERİ OTELİ YAKTI

Foça Mahallesi’nde bulunan bir otelin odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangının otel odasında kalan alkollü müşterinin dikkatsizliği sonucunda çıktığı tahmin ediliyor.

ÇATIDAKİ BAZ İSTASYONU YANGIN ÇIKARDI

Pazaryeri Mahallesi’nde apartmanın çatısında bulunan baz istasyonu nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangında depo olarak kullanılan çatı katı yandı.

LİBYALI TURİST AKUT FETHİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI

Fethiye’ye tatil için gelen Libyalı turist, AKUT tarafından kurtarıldı.

Depoda Yangın

Tarım arazisinde kullanılan depoda yangın çıktı. Çıkan yangın Fethiye İtfaiye Grup Amirliği tarafından müdahale edilerek söndürüldü.

Küçük Enes Sevenlerini Üzdü

Bayram tatili için ailesi ile birlikte Fethiye’ye gelirken, Manisa’nın Akşehir ilçesinde annesi Ülkü Günlü’nün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti. Günlü’nün cenazesi sevenlerinin göz yaşları eşliğinde Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza mezarlığına toprağa verildi.

AKBULUT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve sevilen iş insanı Nurkaya Gündoğdu’nun kayınpederi Yusuf Akbulut hayatını kaybetti.

SEYDİKEMER’DE KORKUTAN YANGIN

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde çatı katında çıkan yangın bütün eve sıçramadan söndürüldü.

AHŞAP EVDE YANGIN

Fethiye İnlice Mahallesi Ayvadibi Sokak’ta saat 20.30 civarında inşaat aşamasında ki ahşap ev de çıkan yangın, Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

Toplam 1711 haber.