Ünal Yiğit Haberleri

Ünal Yiğit Haberleri

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Yiğit, Platform Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Hür Düşünce Platformu üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Yiğit, esnafların derdini dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Yiğit, “Fethiye’nin Hakları Neyse Hepsini Vereceğim”

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit yaptığı açıklamada Fethiye’nin il olmaya hazır olduğuna dikkat çekti. Başkan Adayı Yiğit, “Fethiye il olmaya hazır, başkan seçildiğim takdirde Fethiye’nin hakları neyse hepsini vereceğim” dedi.

Yiğit, Yatağan’da Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, Yatağan’da semt pazarını ve esnafları ziyaret etti.

Yiğit, Sürekli Halkın Arasında

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimler öncesinde sürekli halkın arasında bulunarak hem sorunları dinliyor hem projelerini anlatıyor.

Başkan Adayı Yiğit Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da ziyaretlerde bulundu.

Gençlerle Birlikte Stant Çalışması Yaptı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Zafer Partili Aday Yiğit vatandaşlarla buluştu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. 

Dikmen, “İnsan Odaklı Projeler Hazırladık”

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “İnsan odaklı projeler hazırladık” derken; Yiğit, “Rant imarı değil, halk imarı gerçekleştireceğiz” dedi.

Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Adayı Yiğit Oldu

Zafer Partisi Muğla İl Teşkilatının kurucu il başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekili 1. sıra adayı Ünal Yiğit’in, Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

Seçim çalışmalarına andımız ile başladılar 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris’te; Andımız ile başladılar. 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Yiğit, Semt Pazarını Ziyaret Etti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milas’a bağlı Selimiye Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret ettiler.

Vekil Adayı Yiğit Seçimlerin Önemine Vurgu Yaptı

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Ortaca’da kurulan semt pazarında, vatandaşlarla bir araya geldiler. Projelerini anlatan Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Zafer Partisinden, Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Milletvekili Adayı Yiğit Çalışmalarını Bodrum’da Sürdürdü 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Alper Erdoğan, vekil adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Bodrum’da ziyaretlerde bulundu. 

Yiğit, “Sığınmacıları Gönderecek Tek Parti Zafer Partisi’dir”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vekil Adayı Yiğit, Milas'ı Ziyaret Etti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Menteşe ilçesinde kahvehaneleri ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinlediler. 

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Tarım ve Turizm Politikalarını Anlattılar

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde ekibi ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Milletvekili Adayı Yiğit Kavaklıdere’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Zafer Partisi Adayları Milas’ta Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

Milletvekili adaylarından esnaf ve mahalle ziyaretleri

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve ekibi, il genelindeki ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. 

Zafer partisi adayları ziyaretlerini sürdürüyor

Genel seçimlere sayılı günler kalırken, Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve diğer adaylarını ziyaretlerini sürdürüyor.