Yiğit, 'Sığınmacıları Gönderecek Tek Parti Zafer Partisi'dir'

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberindeki heyetle birlikte Menteşe’ye bağlı Yenice, Yeşilyurt ve Akçaova mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Yiğit ve ekibi, hem projelerini anlattılar hem de mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin büyük önem taşıdığının altını çizen Yiğit, kullanılacak bir oyun büyük öneme sahip olduğunu aktardı. 

Ülke ve bölge genelindeki sorunlar ile bunların çözüm önerilerini anlatan Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Menteşe ilçesine bağlı Yenice, Yeşilyurt ve Akçaova mahallelerini ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip, projelerimizi anlattık. Türkiye’de bulunan geçici sığınmacılar ve kaçakları gönderecek tek partinin Zafer Partisi ve Sinan Oğdan’dır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN