Milletvekili Adayı Yiğit Çalışmalarını Bodrum'da Sürdürdü 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Alper Erdoğan, vekil adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Bodrum'da ziyaretlerde bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Bodrum’a bağlı Gündoğan Mahallesi’nde kurulan semt pazarında esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Yiğit ve beraberindeki heyet hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de projelerini anlattı. Tarım ve üretime yönelik politikaları hakkında geniş çaplı bilgi aktaran Zafer Partisi heyeti, esnaflara kolaylıklar diledi. 

Genel seçimlerin büyük bir önem taşıdığını kaydeden Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, kullanılacak bir oyun bile çok kıymetli olduğunun altını çizdi. Seçmenlerden mutlaka sandığa gitmelerini rica eden Milletvekili Adayı Yiğit, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN