Temsil Haberleri

Temsil Haberleri

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

Kökten, Şube Yönetimini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Karaca turizm sektörü temsilcileri ile bir arada

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, Denizatı Restaurant’ta, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İstedi, Başkan Akdenizli Gerçekleştirdi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Fethiye Kalesi'nde 12 Ay Kazı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Başkan Akdenizli, Muhtarlar Ve Stk’lar İle İftarda Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi.

Kökten Ulaşım Sektörü Temsilcileri İle Buluştu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ulaşım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’de katlı otopark projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Saatcı STK Temsilcililerini Ziyaret Ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Başkan Adayı Saatcı, TÜRSAB BTK’ya Ziyarette Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

Kökten Sektör Temsilcilerinin Taleplerini Dinliyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Fethiyespor’da Soma Maçının Hazırlıklarının İlk Etabı Tamam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü Manisa ekiplerinden Somaspor’a konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarının Fethiye etabı bugün yapılan antrenman ile tamamlandı.

FTSO, sağlık turizminde de öne çıkması için çalışma başlattı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’nin sağlık turizminde de öne çıkması için çalışma başlattı. Bu amaçla sektör temsilcilerinin katımıyla yapılan istişare toplantısında, sektörün ihtiyaçları, yapılması gerekenler ve lobi çalışmaları ele alındı. 

Bodrum FK Son Dakika Golüyle Elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 1’inci Lig temsilcilerinden Bodrum FK ile karşılaştı. Gaziantep FK 90+5’inci dakikada Djilobodji’nin golü ile kazanarak bir üst tura yükseldi.

Vali İdris Akbıyık, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı Semineri Düzenlendi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği İnş. Müh. Ahmet Çelikkollu’nun konuşmacı olarak katıldığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ve depreme dayanıklı yapı tasarımı konulu meslek içi eğitim semineri düzenledi.

Demirel’den Şube Temsilciliğine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Bodrum'dan Denizin Kızları destek bekliyor

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Mısırlı Hafız Ahmet Ezzat’tan Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Anadolu Gençlik Derneği Muğla Şubesi Mekke'nin Fethi'nin 1393. Yılında Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi programını gerçekleştirdi

Denizin Kızları İzmir Bbsk İle Karşılaşacak

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

FTSO sınavlarına 9 sektör temsilcisi ve personel katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik’ sınavlarına 9 sektör temsilcisi ve personel katıldı.

BİK yönetim kurulu üyesi Gülebak, olağanüstü durumlarda gazetecilerin yanındayız

Anadolu Gazeteciler Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Mardin’de gazetecilerin katılımı ile düzenlenen toplantıda basın ve medya kuruluşlarına verilen destekler hakkında bilgilendirme yaptı.

Marmaris'te İYİ Parti'nin adayı Acar mı olacak?

Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Marmaris Belediye Başkanlığı görevine seçilen, son genel seçimlerde Memleket Partisi’nden milletvekili adayı olan tecrübeli siyasetçi Ali Acar’ın; İyi Parti Marmaris Belediye Başkanı olacağı iddia edildi.

Çağdaş Bodrum Spor, Tofaş ile Karşılaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 12. haftasında Bursa’nın güçlü temsilcisi Tofaş ile karşılaşacak.

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği 17. Dönem Seçimi Yapıldı

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği’nin 17. Dönem Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Seçimleri yapıldı.

"Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

Denizin Kızları'ndan Bayram Kutlaması

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.