Gelecek Haberleri

Gelecek Haberleri

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimizdir

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Karaca, 'Hizmetlerimizin Devamı Gelecek'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 5 yıllık süreçte ülkemizde pandemi ve deprem felaketi yaşandığını belirten Karaca, “Mazeret üretmeden hizmet ettik” dedi. 

Özmen, ‘Bu takım iyi yerlere gelecek’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, 16. Hafta karşılaşmaları kapsamında ligin ikinci yarısındaki en zorlu maçlar zinciri için hazırlanıyor.

22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak'ta yapılacak

Yatağan Belediyesi 22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak 2024 Pazar günü Yatağan-Aydın karayolundaki Orman Kavşak Deposu sahasında yapılacak. Yörük kültür ve geleneklerinin gelecek kuşaklara aktarmak için Yörük kültürünün önemli parçaları olan deve ve boğa güreşlerini geleneksel olarak düzenleyen Yatağan Belediyesi, geleneğini bu yıl da sürdürüyor.

Menteşe Mutfak Atölyesi’nde Bin 640 Kişiye Eğitim Verildi

Menteşe Belediyesi tarafından kentin mutfak kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği işbirliğinde açılan Menteşe Mutfak Atölyesinde 1.600 kursiyer sertifikaya kavuştu. Pastacılık, geleneksel Türk mutfağı ve aşçılık eğitimlerini tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanınan sertifikalar ile otel, pastane ve resmi kurumlarda iş bulma imkânına kavuşurken, Erasmus kapsamında Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 205 gastronomi bölümü öğrenciye geleneksel Muğla Mutfağı eğitimi verildi.

Yahudi kültürünün izleri gelecek kuşaklara aktarılacak

Milas Belediyesi, ‘Kültürel Mirası Koruma Programı’ kapsamında 2024 yılı içerisinde “Milas Yahudi Kültürü Projesi” çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Proje kapsamında; Milas’taki Yahudi cemaatinin kökenlerinin araştırılması, maddi kültür değerlerinin restore edilmesi ve Milas Yahudi Kültürü’nün tanıtılması amacıyla çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Bodrum FK kupa maçına çıkıyor

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Vekil Otgöz'den öğretmenler günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, "Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir.” sözünden hareketle gelecek nesillere ışık tutan, fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Konakçı, “Ölüdeniz Belediyespor daha iyi yerlere gelecek”

Muğla 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Ölüdeniz Belediyespor’un Başkanı Muzaffer Konakçı, kulübün gidişatı hakkında ve geçtiğimiz hafta oynanan olaylı Fethiye Kartalları (Eldirekspor) maçı hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu. 

Yerel Medya Çalıştayı Marmaris'te başladı

Türkiye'nin her köşesinden gelen 300'e yakın gazeteci, 6-8 Ekim tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenecek olan Anadolu Buluşması-Yerel Medya Çalıştayında bir araya gelecekler.

Özdağ’dan Harun Sağır’a Ziyaret

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Özdağ Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Ege'de puan savaşı

Ligin ilk haftasında Giresun’u tek golle geçen Bodrumspor ile Giresun’da Bandırmaspor ile berabere kalan Erzurumspor, bugün saat 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Seydikemer Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Seydikemer Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak ve çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmak amacıyla ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni düzenleyecek.

Başkan Akdenizli; “Hasan Özyer Fen Lisesi Hayırlı Olsun”

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

Motorine 4 TL, benzine de 3 TL zam mı geliyor?

Akaryakıt fiyatları her geçen gün zamlanmaya devam ediyor. Ortaya atılan iddiaya göre benzin ve motorin fiyatlarına art arda dev zamlar gelecek.

Eyyam-ı Bahur Yakacak! Profesörler Dışarı Çıkmayın Uyarısı Yapıyor!

Fethiye'de Arap yarımadasından gelecek ve halk arasında 'Eyyam-ı Bahur' ya da 'Cehennem Sıcakları' olarak adlandırılan sıcak dalgası gelecek günlerde etkisini göstermesi bekleniliyor.

Kılıçdaroğlu Akbelen’e geliyor

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve yaklaşık 10 milletvekili direnişe destek vermek için yarın Akbelen'e gelecek.

Fethiye İlçe Başkanlığında Delege Seçimi Başladı

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, gelecek aylarda yapılacak kongreler için delege seçimlerine başladı.

Fethiyespor A Takım Seçmeleri Devam Ediyor

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katmak için seçmeler gerçekleştiriyor.

Muğla Milletvekili Özdağ Saadet’li mi olacak?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden 4. Sıra Muğla milletvekili seçilen Gelecek Partili Selçuk Özdağ seçildikten sonra Muğla’yı unuttu. 

CrAFt - Creating Actionable Future Temsilcileri Buluştu

Yeni Avrupa Bauhaus Girişimi kapsamındaki CrAFt - Creating Actionable Future (Eyleme Geçirilebilir Gelecekler Yaratma) Şehirler Projesi’ne seçilen temsilciler, Bologna’da bir araya geldi.

Büyük İşçi Direnişi 53. yılında

Türkiye işçi sınıfı tarihinin en büyük işçi direnişi olan 15-16 Haziran direnişinin 53. Yılında açıklama yapan,  DİSK Genel iş Muğla 2 Nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “15-16 Haziran 1970’de büyük bir direnişle haklarına, geleceklerine ve demokratik talep ve tercihlerine ipotek konmak istenen işçilerin mücadelesi, o onurlu geçmişle bugün de sürüyor, bundan sonra da sürecektir” dedi

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti’ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir’de resmen AK Parti’ye geçti.

Davutoğlu; “15 Mayıs sabahı yasaklar gidecek özgürlükler gelecek”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; Muğla Millet Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

59 YILLIK ULALI BERBER ANLATIYOR

Fethiye 100. Yıl Sokak’ta berber dükkânı olan, Fethiye’nin en eski esnafından Ulalı Tuncay Türkler, mesleğini ve eski Fethiye’yi anlattı… Türkler, “O yıllarda en geç üç hafta içinde tıraş olurdu erkekler, toplum içine öyle çıkılırdı. Teknoloji nedeniyle berbere gitmek yavaş yavaş ortadan kalkıyor ya da evde hanımları kesiyor. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama biz el makinesiyle, usturayla çalışırdık eskiden, şimdi çeşit çeşit jiletler çıktı ve sakal tıraşı olan da azaldı” diye anlatıyor

ALİ İHSAN EMRE, “KUŞ CENNETİ’NE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR AMA OLMUYOR” 

Yıllardır Fethiye’deki yaban hayatının korunması için toplumsal farkındalığı artırmaya çalışan Ali İhsan Emre, Çalış bölgesinde yer alan Kuş Cenneti’nin korunması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda çağrıda bulundu. Göçmen kuşların uğrak yerlerinden olan ve 222 kuş türü tespit edilen alan, yaban hayatı ve ekolojik denge açısından önem taşıyor. 

FLAŞ GELİŞME! FETHİYE GELECEK TEŞKİLATI, AK PARTİ’YE GEÇİYOR

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, yaptığı basın açıklamasında partiden istifa ettiğini duyurarak, Fethiye Gelecek Partisi Teşkilatı’nın AK Parti’ye geçeceğini söyledi.