Fethiye İlçe Başkanlığında Delege Seçimi Başladı

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, gelecek aylarda yapılacak kongreler için delege seçimlerine başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP‘nin kongre takvimi çerçevesinde, Fethiye ilçe delegelerinin belirlenmesi için yapılan delege seçimleri başladı. 41 Mahallede delege seçimlerinin 20 Temmuz’a kadar tamamlanması planlanıyor. 
Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Birlik, bütünlük içerisinde güzel bir seçim olacağını düşünüyorum.” Dedi.

Kongre takvimini değerlendiren Mustafa Koyuncu açıklamalarına şöyle devam etti; "Bugünkü kongre takvimimize Çatalarık seçimi ile başladık, delege seçimlerimiz başladı. Bugünün tarihi ile 20 Temmuz arasında 41 tane mahallede delege seçimlerimiz var. Hemen bu seçimin arkasından da ilçe kongremizi yapacağız. Birlik, bütünlük içerisinde güzel bir seçim olacağını düşünüyorum. Tüm yeni seçilecek delege arkadaşlarımızla iyi bir yönetim oluşturacağımızı inanıyoruz. Şimdiden hepimiz için hayırlı olsun. “
“Gençlerimizin biraz önünü açalım”

Delege seçimleri sonrasında gerçekleşecek olan CHP Fethiye İlçe Başkanlığı seçiminde ilçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Koyuncu; “Bizim biraz daha dinamik olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tabii ki biz sil baştan diye her şeyi değiştireceğimizi söylemedik. Gençlerimizin biraz önünü açalım, gençlerimiz ile beraber çalışalım istiyoruz. Katkı sağlamaları bizim için çok önemli. O konuda bu vurguyu sürekli yapacağız. Sadece lafta değil herkesin gözünde de bu şekilde olacak. Gördüğünüz gibi partimizde gençlerimiz var, olmaya da devam edecek. Gitgide çoğalacağız. Herkese kapımız açık.”  İfadelerini kullandı.
Biliyorsunuz CHP’nin tüm görsellerinde de mavi var. Mavi bizim rengimiz. Bu yüzden de biz mavi rengini tercih ettik. Yani tek liste de olsa farklı listeler de olsa bizim değişmeyecekti. İnşallah partimiz daha genç daha dinamik kadrolar ile daha fazla çalışarak sürekli başarılı olacaktır."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN