Muğla Milletvekili Özdağ Saadet'li mi olacak?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden 4. Sıra Muğla milletvekili seçilen Gelecek Partili Selçuk Özdağ seçildikten sonra Muğla'yı unuttu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP’nin Muğla ve ilçe örgütlerinde Selçuk Özdağ’ın CHP listelerinden seçilerek Muğla’ya ayak basmamış olmasına tepkiler ardı ardına geliyor.
Gelecek Partisi’nden Muğla’da Milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, TBMM’deki yemin töreni ardından ilk ziyaretini Gelecek Parti Akhisar İlçe Teşkilatına gerçekleştirmesi ise gözlerden kaçmadı.
Akhisar’da Gelecek Parti İlçe Başkanı Yaşar Artar, yönetimi ve partililer ile bir araya gelen Özdağ “Ben Türkiye milletvekiliyim” dedi.

Grup Başkanı Selçuk Özdağ olacak
Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin kulislerde dolaşan TBMM’de ortak grup kurma görüşmelerinin sonuç verdiği öğrenildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde açıklama yapması bekleniyor.
Gelecek Partisi milletvekillerinin Saadet Partisi’ne geçmesiyle oluşacak grubun grup başkanının Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ olacağı iddialar arasında yer alıyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN