Ediyor Haberleri

Ediyor Haberleri

100 bin TL’nin getirisi ne kadar? Yapı Kredi mevduat faiz oranı…

Dolar kurundaki düşüş yatırımcıyı Türk Lirasına mevduat hesaplarına yönlendirdi. Yatırımcı, Yapı Kredi 32 günlük faiz oranları ne kadar?, En yüksek 32 günlük faiz veren banka hangisi?, Yapı Kredi faizi ne kadardır?  Elinde parası olan yatırım araçlarının getirilerini takip ediyor. Mevduat faiz oranları banka banka araştırılmaya başlandı. Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında gevşeme dikkat çekti. Peki, Mayıs ayı mevduat faiz oranları kaç? Yapı Kredi hoş geldin faizi ne kadar veriyor? Yapı Kredi 100.000 TL'ye ne kadar faiz veriyor. Mevduat faiz stopajı ne kadar? İşte Yapı Kredi mevduat faiz oranları ile ilgili detaylar...

Fethiye’de Dünya Dans Günü etkinliği

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Fethiye’de emeklilerin sesine kulak verin!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlardan Kadri Macar ile Ramazan Uysal, emekli maaşını mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada değerlendirdi. Emekliler, 10 bin lira olan emekli maaşından dolayı dert yanıyor, isyan ediyor. Emekli vatandaşlar bu sefer çok sert konuştu!

Kubilay Alcu yenilmezlik serisine devam ediyor

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi kapsamında ringe çıkan Fethiyeli yenilgisiz Dünya, Avrupa ve WBC Ortadoğu şampiyonu profesyonel boksör Kubilay Alcu, 13. müsabakasında da galibiyetle ayrılarak yenilmezliğini sürdürdü.

Muğla’da Müteahhitler, Dernek Kurdu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik “Muğla 48 Müteahhitler Derneği” kuruldu. Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, “ Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi

7. Fethiye Belgesel Günleri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinlikler ile devam ediyor.

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali İkinci Gününde Yoğun İlgi Görüyor

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivalinin ikinci gününde Doç. Dr. Hakan Allı’nın ‘geçmişten günümüze kuzugöbeği mantarının tıbbi ve ekonomik önemi’ konulu paneli yoğun ilgi gördü.

Festival devam ediyor

13. Dastar ve Kuzugöbeği Festivali tüm hızıyla devam ederken bölgede kahve satışı yapan Özgür Öncü, festival hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Dastar ve Kuzugöbeği Festivali devam ediyor

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali devam ederken Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarı Cengiz Çatal, festivalin yöreye kattığı değeri vurgulayarak, 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. 'Fethiye'de hava nasıl?' sorusu haberimizde…

Barbun Bistro Tatilcilerin Gözdesi

Muğla’nın Fethiye ilçesinin en gözde mekanlarından biri olan BarBunn Bistro & Alacarte, bayram tatili boyunca tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Bugün Fethiye’de hava nasıl olacak, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

Başkan Karaca Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Fethiye Belediye Başkanı olarak seçilen Alim Karaca, Fethiye Adliyesi’nde düzenlenen program ile mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kararı Fethiye halkının verdiğine dikkat çeken Başkan Karaca, “Bizlere yeniden 5 yıl daha yetki veren Fethiye halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Faiz oranlarında yeni tablo!

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

Kökten’den Esnaf Ziyaretleri

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Karaca Halk Buluşmalarına devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sırası

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 tanesinde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Fethiye’de tekneciler Ramazan Bayramı hazırlıklarına devam ediyor

Tekneciler bayramla birlikte turizm sezonunun açılmasını bekleyerek, geçen seneye nazaran Fethiye’ye daha fazla turist beklediklerini ifade etti. 

Başkan Adayı Yiğit, esnafların derdini dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Başkan Akdenizli, 'İnce ailesine teşekkür ediyorum'

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Fethiye Salı Pazarı Esnafının Belediye Başkan Adaylarından Beklentisi Neler?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı’nı ihmal etmiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

Kökten, Sorunları Dinlemeye Devam Ediyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

Babataşı Mahallesine Yeni Park

Fethiye Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda yaptığı, içinde basketbol sahası, çocuk oyun grubu, 1636 çeşit bitki, 1546 metrekare çim alan ve çeşitli sosyalleşme alanlarının yer aldığı parkın açılışı törenle gerçekleşti.

Akdenizli, Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de Seydikemer için planladığı projeleri anlatıyor.

Sloganı “Beni Unutma” Olan Fethiye Alzheimer Derneği Unutulmaktan Dert Yandı

Fethiye Belediyesi tarafından tahsisi yapılan ve gönüllüler tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Fethiye Alzheimer Derneği, unutulmaktan şikayet ediyor. Hastaların kendilerini unutmasına alışık olduklarını ama yetkililerin kendilerini unutmasından büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan yetkililer, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’dan yardım istedi.

Karaca Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Karaca, projelerini anlattı.