Çağla Haberleri

Çağla Haberleri

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Kökten, “Fethiye İçin Milat”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Kökten Ulaşım Sektörü Temsilcileri İle Buluştu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ulaşım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’de katlı otopark projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Anjiyo Cihazı İçin Son Hazırlıklar Yapılıyor

Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden önce, anjiyo cihazının hizmette olacağını belirtti.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not alıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten "Muhtarlar Masası Kuracağım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Ayıkol’un Resmi Ataması Yapıldı

Bir süredir vekaleten AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Avukat Murat Çağlar Ayıkol’un, genel merkez tarafından resmi ataması yapıldı. 

Başkan Adayı Kökten, FTSO’yu Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Yurtdışına 2 ton “çağla turşusu” satışı

Muğla’da faaliyet gösteren tarımsal kooperatiflerini bir çatı altında toplayan, üretim ve satışta daha fazla kazanmalarını sağlayan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi, üreticilere kazandırmaya, Muğla’nın ürünlerini yurt dışına pazarlamaya devam ediyor.

ÜNLÜ DJ'DEN MUĞLASPOR'A DESTEK

Almanya'da yaşayan ünlü DJ Stutter, memleketinin takımı Muğlaspor'a sahip çıkarak maddi ve manevi destekte bulundu.

5 OKULDAN “SUDA HAYAT VAR” PROJESİ

Fethiye’de E-Twinning Platformu (Avrupa Eğitim Platformu) Projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine “Suda Hayat Var” konulu proje ile suyun yaşamdaki rolü aktarılıyor. Proje de Fethiye’den Yusuf İzzet Gökçe ilkokulu’ndan Sema Akdenizli, Şerife Figen Demirlioğlu, Göcek Deniz Temiz İlkokulu’ndan Ayşe Taşbaş, Sadegül Saral, Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’ndan Fundan Günden, Ummuhan Eryiğiyit Sertkaya, Şeyda Çalışır, Yanıklar İlkokulu’ndan Rabia Yıldız, Çamköy Anaokulu’ndan Ramazan Keleş, Özel Birey okullarından Çağla Küçükbenli Arslan yer alıyor.

ÖĞRETİM ELEMANINA TİCARET BAKANLIĞINDAN ÖDÜL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Öğr. Gör. Dr. Alper Çağlar Koyuncu'nun "Tüketici Hukuku Çerçevesinde Haksız Ticari Uygulamalar" başlıklı doktora tezi, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 25. Geleneksel Tüketici Ödülleri’nde “Bilimsel Çalışma” ödülüne layık görüldü.

Kadın Meclisi başkanını seçti

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurulu Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapıldı. Seçimli genel kurula tek aday olarak giren Selda Balkaya Genel Kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçildi.

Çağlar, ‘Disleksi diye bir gerçek var, farkına varın’

Disleksi Haftası Ekim ayının ilk haftası, Dünya Disleksi Günü ise 8 Ekim olarak kabul edilmiştir. Disleksi Haftasında farkındalık oluşturmak için bir basın bildirisi yayımlayan Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği Fethiye İlçe Temsilcisi Zeliha Çağlar’ “Disleksi Diye Bir Gerçek Var, Farkına Varın’ dedi.

Başkan Karaca ile ilgili davanın 2.si yapıldı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförünün trafikte Murat Çağlar Özbakır ile tartışması üzerine açılan davanın ikinci duruşması görüldü. Karşılıklı olarak birbirlerinin alenen hakaret, tehdit ve mala zarar verme yüzünden açılan karşılıklı davada tanıkta dinlendi.

Galatasaraylı Oğulcan Tatil İçin Fethiye’yi Seçti

Süper lig’te sezonu şampiyon Beşiktaşın ardından 2. Sırada bitiren Galatasaray da futbolcular tatile çıkarken Galatasaraylı genç futbolcu Oğulcan Çağlayan da arkadaşlarıyla beraber tatil için Fethiye’yi seçti. Kız arkadaşıyla birlikte Fethiye’den tekne turuna çıkan Oğulcan Çağlayan Fethiye’de sezonun yorgunluğunu attığını söyledi. Önümüzde ki yıl için geçen sezonun üstünde bir performans sağlayacağını söyleyen genç futbolcu “İnşallah geçen sezonki performansın üstüne çıkarak takımımıza katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

Başkan Karaca duruşma yerine törene katıldı

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförü Barış Mete hakkında Çarşı Caddesindeki trafikte yaşanan olay ile ilgili olarak Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iki ayrı iddianame Fethiye 1. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilip; birleştirildi. Hem sanık hem müşteki durumdaki Başkan Alim Karaca ile tatilci Murat Çağlar Özbakır’ın, Fethiye 1. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmasına avukatlar ile şoför Barış Mete katıldı. 

Bu sitede kim haklı?

Fethiye’nin Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Çağlar Sitesi’nde yaşanan olayda kim haklı? Emlakçılık yapan Hülya Ergin isimli şahıs komşuları tarafından köpeklerinin öldürüldüğünü iddia ederken, diğer site sakinleri ise Ergin’in evinde 20 civarında köpeğe baktığını ve çevreye rahatsızlık verdiğini dile getirdiler.

Muğlalı Arıcılardan, Fox TV’ye Tekzip Talebi

FERDİ YAVUZ- Muğla Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (MAYBİR), Fox TV’ye tekzip talebinde bulundu. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel’in, Fox TV ekranlarında sunduğu “Çağla İle Yeni Bir Gün” adlı televizyon programına telefonla bağlanan Prof. Dr. Sibel Silici ve yine programa konuk edilen Dr. Emel Damarlı’nın, arıcılık ve arı ürünleri il e ilgili vermiş oldukları yanlış bilgiler ile tüketicilerin yanlış bilgilendirilmesi sebebinden dolayı MAYBİR, Fox TV’ye tekzip talebinde bulundu.

Milas Kent Konseyi’nin yeni yönetimi belirlendi

Milas Kent Konseyi’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilerek, konseyin yeni yönetimi belirlendi. Milas Kent Konseyi’nin yeni başkanı Dr. Çağlayan Üçpınar oldu.

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Menteşe İlçesi Şehit Kazım Çağlar Sokakta 12 Milyon liraya, 8 Bin 781 metrekare alanda yapımı 2 yılda tamamlanan yeni binasına taşındı.