Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kökten,  saha çalışmaları kapsamında merhum Ali Kıvrak’ın 52 yemeğine ardından Hande-Süleyman Karasu çiftinin düğün yemeğine katılım sağladı. 

Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Muhammet Kökten, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan adayı olarak saha çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Bugün merhum Ali Kıvrak’ın 52 yemeğine katıldık bu vesileyle bir kez daha Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ziyaretlerimiz kapsamında Hande-Süleyman Karasu çiftinin düğün yemeğine katıldık. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. 

Ben ve yol arkadaşlarım vatandaşlarımızın acı gününde de mutlu gününde de yanlarında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bizlere saha çalışmalarımızda eşlik eden başta Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’e ve Cumhur ittifakımızın kıymetli temsilcilerine gittiğimiz her mahallede teveccühle karşılayan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN