Anjiyo Cihazı İçin Son Hazırlıklar Yapılıyor

Fethiye Devlet Hastanesi'ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden önce, anjiyo cihazının hizmette olacağını belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Uzun yıllardır Fethiye ve bölge halkı tarafından beklenen anjiyo cihazında artık son aşamaya gelindi. Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan cihazın seçimlerden önce hizmete geçmesi bekleniyor. Doktor konusunda da Sağlık Bakanlığı ile bir görüşmeleri olacağını kaydeden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Karagedik Mahallesi’ne yapılacak yeni devlet hastanesinin ihale ve proje aşamasının tamamlandığını söyledi. 
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol yaptığı açıklamada, “Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıklar yapılıyor. Mart ayı içerisinde, seçimden önce hizmette olacak. Doktor ile ilgili olarak yine Mart ayı içerisinde Sağlık Bakanlığı ile bir görüşme yapacağız. Başhekimimiz konuyla yakından ilgileniyor. Yeni devlet hastanesi de ihale ve proje aşaması tamamlandı. Yeri ise Karagedik Mahallesi’nde… Proje sürecinin ardından çalışmalar başlayacaktır” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN