Cumhur İttifakı Adayı Kökten 'Muhtarlar Masası Kuracağım'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten ' Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum'diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

PAZAR ESNAFI "BİZ ÖKSÜZ KALDIK, BİZİM KİMSEMİZ YOK, BİZE SAHİP ÇIKIN"
Çiftlik Semt Pazarı esnafları çay ikram ettikleri Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'e "Fethiye'de üreticinin, pazarcının arkasında durun. Bize destek olun, biz öksüz kaldık, yetim kaldık, bizim kimsemiz yok. Pazar yerlerinin  tamamının üstü kapalı değil. Kim bizim pazar yerinin üstünü kapatırsa ona oy vereceğiz. Çiftlik Pazarı ve Günlükbaşı pazar yerleride  böyle. Hal böyle olunca biz pazarcılarda, pazara gelen vatandaşlarımızda rezil oluyoruz"dediler. Sohbet sırasında bazı Pazarcılar Cumartesi Pazarında kapalı alan dışında kaldıklarını belirterek  bu sorunlarına,  Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'den çözüm bulmasını istediler. 

KÖKTEN "PROJEMİZ HAZIR FETHİYE'DE TÜM PAZARLARIN ÜSTÜNÜ KAPATACAĞIZ" 
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Çiftlik Semt Pazarı esnaflarını ziyaretinde yaptığı açıklamada "Fethiye'de tüm pazarlarımızın üstünü kapatacağız. Projelerimiz hazır sizlerin her birinizin görüşlerini alarak düzenleme yapacağız"dedi.  Çiftlik Semt Pazarı ziyaretinde konuşan bazı Pazarcılar " Belediye görevlileri pazarda çalışma yaparken, hiç bizim görüşümüzü sormuyor. Bir günde çalışma yapıp gidiyorlar, daha sonra biz pazarcılar ve müşterilerimiz rezil oluyoruz"dediler.   

MAHALLE MUHTARLARI "HALK İMAR PLANI İSTİYOR"
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği  bazı esnaf, vatandaşlar ve muhtarlar imar planı istediklerini dile getirdiler. Çiftik, Kargı ve Yanıklar Mahalle Mutarları ile  sohbet eden Kökten'e muhtarların ortak isteği imar planı uygulaması oldu. Kökten Muhtarlar ile gerçekleştirdiği sohbet sırasında bu sorunların çözümü "Karagözler'den Nif'e, Göcek'ten Ölüdeniz'e kadar yapılacak bir imar planı uygulamasıdır"diye konuştu. Mahalle toplantılarında söz alan bazı vatandaşlar "Biz imar planı uygulaması istiyoruz. Kendi yerimize ev yapamıyoruz. Oğlumuz askerden geldi, evlendireceğiz ama, yerimiz var ev yapamıyoruz"diye konuştular.  

"MUHTARLAR MASASI KURACAĞIM"
Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği,Çiftik, Kargı ve Yanıklar Mahalle Mutarları ile  yaptığı görüşmede "ilk işim Muhtarlar masası kuracağım. Belediye'ye geldiğinzde sizi bekleyen biri olacak. Fethiye Belediyesine her geldiğinizde kendinize  muhatap aramayacaksınız"diye konuştu.  Mahalle ve ev ziyaretlerinde erkek çocuklara oyuncak araba, kız çocuklarına bebek hediye eden Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gençlerin spor alanı isteklerine "Halı saha yapacağız"diye cevap verdi.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten 'Muhtarlar Masası Kuracağım'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN