Vatandaşlar 'İnlice Plajı'nı' Tekrar Belediyenin İşletmesini İstiyor 

Fethiye Belediyesinden alınan 'İnlice Plajı' atıl durumda kaldı. Vatandaşlar 'İnlice Plajını' Fethiye Belediyesinin işletmesini istiyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’nin İnlice Mahallesinde bulunan İnlice Plajı’nın işletme hakkı Nisan ayında Fethiye Belediyesinden alınarak, İnlice Yardımlaşma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği'ne verilmişti. Haziran ayının sonuna gelinmesine rağmen plajda hiçbir işletme faaliyeti yapılmadı. Kurban Bayramı tatiliyle birlikte bölge halkı ve tatilcilerin akın ettiği plajda, tesisin aktif olmaması birçok vatandaşı isyan ettirdi. Plajın içerisinde şezlong ve yeme - içme hizmetlerinin olmadığından dert yanan vatandaşlar, plajın tekrar Fethiye Belediyesinin işletmesine geçmesini istediler. 
“Satıla Satıla Göcek’te Bir Yer Kalmadı, Bu Yüzden Belediyenin İşletmesini İstiyorum”
Derneğe verilen plajın özel bir kişiye verileceği söylentilerinin olduğunu söyleyen Sevinç Boran, “İstanbul’da yaşıyordum. Göcek’e taşındım. Eskiden belediyemizin hizmetinden de, plajımızdan da çok memnunduk. Ama plajın şu halini görünce çok üzüldüm. Göcek’te sadece gidilecek İnlice plajımız var.Bunu da elimizden alırlarsa burası ölür. İnsanların o kadar çok parası yok ki tekneye gitsin. Arabası olmayanlar ne yapsın! Bu yüzden plajın belediyeye verilmesini istiyoruz. Plajın şu an ki hala çok yetersiz. Ben eskiden buradan hiç çıkmazdım. Şimdi ise erkenden evime gidiyorum. Yemek yok, şezlong yok. Akşama kadar sandalyede oturarak ne yapacağım. Eskiden kahvaltımızı burada yapıyorduk. İşletmesinden ve hizmetinden çok memnunduk. Temiz ve nezih bir yerdi. Özelleştirilmesini hiç istemiyoruz. Eğer böyle bir şey olursa bütün yetkili kurumlara başvuracağız. Zengin insanlar değiliz bize burası yetiyor. Belediyenin olduğu içinde ucuz ve güzeldi. Satıla satıla Göcek’te bir yer kalmadı. Bu yüzden belediyenin işletmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. 
“Dalyan’dan Toplu Taşıma Aracı İle Buraya Geldik Ve Hayal Kırıklığına Uğradık”
Bayram tatili için İstanbul’dan Fethiye’ye gelen Meltem Özkeskin ise, “ İnlice Plajının internetteki olumlu yorumlarını okumuştuk. Şemsiye, şezlong, kafe gibi yerlerin olduğu yazıyordu. Dalyan’dan toplu taşıma aracı ile buraya geldik ve hayal kırıklığına uğradık. İnternetteki yorumlara inanıp tedbirsiz geldik. Maalesef Belediye bu sene plajı işletmiyormuş. Gerçekten çok üzüldük. Böyle güzel yerler varken insanları böyle yaparak yurtdışına kaçırıyorlar. Biz gerçekten bu güzelliklerin değerini bilemiyoruz. Çöp atacak yer bile yok. Yetkili kurumlardan rica ediyoruz. İnsanları mağdur etmeyin” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN