Nursel Özdemir Kurumlarından Örnek Çalışma

Fethiye'de eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları, ortopedik engelli çocukların tedavisi ve danışmanlığı hususunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci ile rutin çalışmalarını sürdürüyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla’nın tek çocuk ortopedisti Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hocalık yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci; Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Doç. Dr. İmerci, kurum şubelerinde eğitim gören çocukların tedavilerini gerçekleştirirken; ailelere de danışmanlık hizmeti sundu. Gönüllülük esasına dayanan bu çalışmanın diğer hocalara ve birimlere de örnek olmasını isteyen Dündar, takip ve tedaviler konusunda rutin çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi. 

Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar yaptığı açıklamada, “Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hocalık yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci, kurumumuzu ziyarete geldi. Daha önce hocamız birçok çocuğumuza gönüllü hizmetlerde bulunmuştu. 5 şubemizdeki öğrencilerimizin mevcut durumlarını değerlendirmek, ailelerimize rehberlik ve danışmanlık hizmeti için tekrar bir araya geldik. Kendilerinin bu gönüllü hizmeti gerçekten takdire şayandır. Geçtiğimiz yıllarda çok güzel geri dönüşler aldık. Bu faaliyetin diğer hocalara ve birimlere örnek olmasını istiyoruz” dedi. 
Açıklamasını sürdüren Dündar, “Bizler ve hocamız bu tedavileri tamamen gönüllü olarak yapıyoruz. Rutin biçimde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takip ve tedaviler aşamasında fizyoterapistlerimiz ile görüşerek, eğitim sürecinin sağlıklı ilerlemesi hususunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci, “Fethiye ve diğer ilçelerde çocuklarımızı düzenli aralıklarla takip ederek, ortopedik tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Bunu tamamen kendi imkanlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Üniversitenin desteği ile beraber bu hizmeti sağlıyoruz. Muğla’daki tek çok ortopedistiyim. Çocuklarımızın tedavisi periyodik olarak yapılması ve geciktirilmemesi gerekiyor. Üniversitemiz bünyesinde ücretsiz olarak, çocukların ortopedik tedavisini yapıyoruz. Tarama programı altında tedavi yanıtlar ve oluşan deformitelerinin tedavilerini gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN