Özdemir Haberleri

Özdemir Haberleri

Özdemir Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Akdenizli, Özel Öğrencilerle Boya Yapıp Oyunlar Oynadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Kökten, Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Özdemir, “2024’ü çok güzel bir sezon olarak bekliyoruz”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Özdemir, Başkan Adaylarına Sorular Yöneltti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde başkan adaylarına sorular yöneltti.

Gazetecilere Yeşil Pasaport Meclis'e Sunuldu

MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.

Denizatı Restaurant’ta Yılbaşı Coşkusu

Fethiye Sahil Bandı’nda adından çokça söz ettiren Denizatı Restaurant, bu yılbaşında da vatandaşların tercihi oldu. Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir yılbaşı gecesine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Evlilik kredisi çok güzel bir olay”

Yeni evlilikleri teşvik etmek amacıyla, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL kredi verilecek. Fethiye’de yaşayan Halitcan Özdemir, evlilik kredisinin olumlu olumsuz yanlarını değerlendirdi.

Uno Clup'tan Özel Konvoy

Fethiye'de Uno Clup Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor. Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm vatandaşları bu anlamlı konvoya davet etti.

Mehmet Özdemir, Av. Naciye Nazan Güler’i ziyaret etti

Türkiye Görme Engelliler Derneği (TURGED) Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, Muğlalı Topaloğlu Mehmet Efe’nin torunu olan ve aynı zamanda Dernek gönüllüsü Av. Naciye Nazan Güler’i ziyaret ederek derneğin Muğla genelindeki çalışmalarıyla ilgili yol haritasının belirlendiği program üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Dolmuş Şoföründen Utanç Verici İthamlar!

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, dolmuşta yolculuk yaptığı esnada sadece yer değiştirdiği için dolmuş şoförü tarafından hakaret edildiğini iddia etti.

Muğlaspor'a Forvet Takviyesi

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yatağanspor’da geçiren 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Özdemir’i kadrosuna dahil etti.

“Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın”

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Fethiyespor’un kurulduğundan bu yana delegesi olan Cihangir Özdemir, kongre ile ilgili FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler… Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

Özdemir ailesinin mevlüt yemeği yapıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurucusu ve Fethiye’nin ilk lokantacılarından olan Tahsin Özdemir’in vefatının 52. günü nedeniyle Keloğlu Boğazındaki evinin yanında mevlüt yemeği düzenlendi.

Nursel Özdemir Kurumları’nda Yılsonu Coşkusu 

Fethiye’de eğitim alanında hizmet sunan ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları’nda yılsonu coşkusu yaşandı. Düzenlenen program renkli görüntülere sahne olurken, eğitim kurumlarında öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilere sertifikaları törenle takdim edildi. 

Nursel Özdemir Kurumlarından Örnek Çalışma

Fethiye’de eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları, ortopedik engelli çocukların tedavisi ve danışmanlığı hususunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci ile rutin çalışmalarını sürdürüyor. 

Çay, “Hiçbir zaman gençlik kolları başkanı olmamıştır”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, DEVA Partisi Fethiye Gençlik Kolları eski başkanı İsa Özdemir’in AK Parti’ye üye olduğu haberleri ile ilgili açıklama yaptı. 

AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti’ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir’de resmen AK Parti’ye geçti.

“Oy vermek için sıra beklememiz gerekmemektedir” 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir tarafından bir mesaj yayınlandı.

Mehmet Özdemir, suiistimallere de dikkat çekti        

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelli Haftası nedeniyle bir açıklamada bulundu.

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor.

Vekil Adayı Yiğit Seçimlerin Önemine Vurgu Yaptı

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Ortaca’da kurulan semt pazarında, vatandaşlarla bir araya geldiler. Projelerini anlatan Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Zafer Partisinden, Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Milletvekili Adayı Yiğit Çalışmalarını Bodrum’da Sürdürdü 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Alper Erdoğan, vekil adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Bodrum’da ziyaretlerde bulundu. 

Aday Özdemir, İstanbul’da ziyaretlerde bulundu

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, Türkiye Görme Engelliler Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Yiğit, “Sığınmacıları Gönderecek Tek Parti Zafer Partisi’dir”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vekil Adayı Yiğit, Milas'ı Ziyaret Etti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Özdemir, neden görme engelliler tek başına oy kullanamıyor?

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla şube sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, görme engellilerin nasıl oy kullanacağı konusunda eleştirilerde bulundu.