Sürüyor Haberleri

Sürüyor Haberleri

Çalış Sahili’nde hareketlilik sürüyor

Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden olan Fethiye'de, hafta sonu güneşli havayı görenler, Çalış Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Fethiye’de Oy Verme İşlemi Sürüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 08.00 itibariyle oy verme işlemi başladı. Fethiye’de yaşayan vatandaşlar oy verme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Okullarda seçim dolayısıyla yoğunluk olduğu gözlemlendi.

Karaca’ya Ziyaretler Sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yoğun destek ziyaretleri sürüyor.

Somaspor Hazırlıkları Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Somaspor karşılaşmasına kenetlendi.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında Alemdar Caddesinde 2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Fethiyespor, İnegöl’e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Geri dönüşüm çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesi, geri kazanılabilir atıkların diğer atıklarla karışmadan kaynağında ayrı toplanması için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede ilçe geneline yerleştirilen mobil atık getirme merkezinin sayısı 6’ya çıkarıldı.

Muğlaspor’da Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğlaspor, ligin 5. Hafta mücadelesinde evinde Irlıganlıspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor Derince Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Çocuk müstehcenliğiyle mücadele aralıksız sürüyor

Çevrimiçi çocuk müstehcenliği ile mücadele çerçevesinde, İstanbul merkezli olarak aralarında Muğla’nın da bulunduğu 48 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 50 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Fethiyespor’un Rakibi İskenderunspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

“Bu yaz en çok Ölüdeniz Turları tercih edildi”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklıkları henüz mevsim normallerine düşmediğinden dolayı günübirlik tur teknelerinde yaşanan yoğunluk Ekim ayında da sürüyor. Günübirlik tur işletmeciliği yapan Nika Hanım, mikrofonlarımıza yaz sezonunun değerlendirmesini yaptı.

Fethiyespor, Düzce Karşısında Kazanmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiye İngiliz Pazarı’nda Yoğunluk Sürüyor

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı' Ekim ayında da doldu taştı. İngiliz Pazarı esnafı yoğunluktan dolayı memnun olduklarını muhabirlerimize anlattı.

Fethiyespor’da Denizlispor Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Lacivert beyazlılar, ilk 3 puanını Denizlispor'a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Fethiyespor’da Denizlispor mesaisi sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Sürdürülebilir Enerji Çalışmaları Sürüyor

Bodrum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü koordinasyonunda 25-26 Eylül’de atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli: “Her Şey Seydikemer İçin”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadındaki yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hava Oyunları’na Geri Sayım Sürüyor

18 – 22 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek 23. Ölüdeniz Hava Oyunları için geri sayım sürüyor.

“Bu güneş Fethiye için bir nimet”

Eylül ayının sonlarına yaklaşırken Fethiye’de sıcak havanın etkisi sürüyor. Mevcut hava durumunun ve güneşin Fethiye için bir nimet olduğunu söyleyen Mehmet Çomut, FRT TV’ye konuştu.

Evlilik maliyeti en az 200 bin TL

Düğün sezonun devam etmesiyle çarşı-pazarda hareketli günler sürüyor. Ancak enflasyonla birlikte düğün maliyetleri de son yılların zirvesinde. Beyaz eşyasından mobilyasına, gelinlikten salon kirasına kadar bir düğünün maliyeti en az 200 bin TL. 

Trafik denetimleri sürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Ölüdeniz’de Tekne Turu Yoğunluğu Sürüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunun Dünyaca ünlü Ölüdeniz’de bulunan günü birlik tur teknelerinde yaşanan yoğunluk Eylül ayında da sürüyor.

Memur ve emekliler eylem yaptı

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yılını kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri sürüyor.

Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla’nın Yatağan ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Şumur’a Ziyaretler Sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İlkay Şumur’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Ölüdeniz’de Canlılık Sürüyor

Fethiye’nin dünyaca ünlü turistik mahallesi Ölüdeniz’de tatilci yoğunluğu sürüyor. Ölüdeniz’deki turizmciler, canlılığın sürdüğünü söylese de geçtiğimiz senelerdeki yoğunluğun olmadığını dile getiriyor.

Yangından tahliye edilen turistler Fethiye’ye geldi

 Yunanistan’ın Rodos Adası'nda devam eden yangınlar nedeniyle otellerde konaklama yapan turistlerin tahliyeleri sürüyor. Gümrüklü Limanı'na gelen 400’ ü aşkın turist Fethiye’deki otellere yerleştirilirken bir kısmı da Dalaman Havaalanı’na götürüldü.

Ölüdeniz'de canlılık sürüyor

Dünya'nın önemli turizm noktalarından biri olan Fethiye Ölüdeniz'de, turizm hareketliliği devam ediyor.