Turizm

Fethiye ve Bölgenin Turizm Haberleri

Turizm Haberleri

Babadağdan atlayan atlayana

Dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezlerinden biri olan Ölüdeniz’de, bayram tatili dolayısıyla hızlanan yamaç paraşütü son gaz devam ediyor. Babadağ’dan üst üste atlayışlar gerçekleşirken, gökyüzündeki renk cümbüşü hiç bitmiyor.

Büyük Samanlık Plajında Bayram Yoğunluğu

Fethiye’nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı Kurban Bayramında tatilcilerle dolup taşıyor.

FETOB’da yönetim kurulunun görev dağılımı yapıldı

Fethiye Otelciler Birliği, geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurulunu gerçekleştirmişti.

TÜRSAB’dan Kökten ve ekibine “Hayırlı olsun” ziyareti

Türkiye Seyahat Acentaları (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanlığına seçilen Muhammet Kökten ve yönetimine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Başkan Uysal, 'Bayram sürecinde boş yer kalmayacak'

Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Fethiye’de Kurban Bayramında yaşanacak yoğunluk hakkında açıklamalarda bulundu. Uysal, “Fethiye’de bayram süresince yer olmayacağını düşünüyoruz” dedi.

Selami Şahin, Fethiye'den Vazgeçemiyor

Ünlü sanatçı Selami Şahin eşi Didem Şahin'le Fethiye'de tatil yapıyor.

Ay, 'Çalış Plajı satılık değil'

Geçtiğimiz günlerde Çalış plajı hakkında sosyal medya da çıkan asılsız haberler üzerine Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay bir açıklama yaptı. Çalış plajının bir halk plajı olduğunu ve satılık olmadığını belirten Başkan Mete Ay, “Çalış plajı bir halk plajıdır. Sosyal medyalarda çıkanlara biz dernek olarak çok üzüldük. Satılan alınan bir şey yok” dedi.

Büyük Samanlık Plajı Örnek Bir Çalışma Gerçekleştirdi

Büyük Samanlık Plajında milli birliği ve manevi değerlere saygıyı gösteren örnek bir çalışma gerçekleştirildi.

Bodrum’da 26 bin liralık hesap dudak uçuklattı

Gözde turizm merkezi Bodrum’da bir restoranda 26 bin liralık hesap, görenleri şok etti. Muğla’nın Bodrum ilçesinde ünlülerin uğrak mekânı olan bir restoranda 26 bin liralık hesap geldi. Hesapta 24 adet küçük 33 ml'lik sular bile neredeyse 1000 lira tutuyor.

Engelliler Teleferikle Babadağ’a çıktı

TURKESK Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneğinin organizasyonu ile düzenlenen etkinlikte engelliler teleferikle çıktığı Babadağ’a hayran kaldı.

Fethiye Turizm Konseyi toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, turizm sezonuna ilişkin son durumun yanı sıra, ilçe merkezi ve Ölüdeniz Mahallesi’nde devam eden alt yapı ve yol çalışmaları, Fethiye Körfezi’nde sayıları hızla artan aslan balıklarının avlanması ve sofralarda tüketilmesi ile Fethiye’nin markalaşma sürecine ilişkin çalışmalar konuşuldu.

Turizm Sektöründe Personel Sıkıntısı Yaşanıyor

Fethiye’de turizm sezonunun başlamasıyla birlikte sektörde personel sıkıntısı yaşanıyor. FETOB 12. Olağan genel kurulunda konuşan FETOB Başkanı Bülent Uysal, “Turizm personeli sıkıntısının en hızlı ve pratik çözümü üniversiteli öğrencilerimizin turizm sektörüne kazandırılmasından geçtiğini düşünüyoruz” dedi.

“Bungee Jumping” heyecanı artık Çalış’ta

Fethiye’de Ovacık ve Saklıkent’ten sonra “Bungee Jumping” heyecanı Çalış Aquopark’ta. Fethiye'de adrenalin sporlarına yönelen tatilciler ayaklarına bağladıkları esnek halatla kendilerini 51 metre yükseklikten boşluğa bırakarak, adrenalin dolu anlar yaşıyor.

Zentara Beach sezonu açtı

Yaz aylarının gelmesi ve pandemi nedeni ile uygulanan kısıtlamaların kalkması ile Zentara Beach kapılarını misafirlerini açtı. Mekanın sezonu açtığını ve hizmet vermeye başladığını belirten Zentara Beach İşletme sahibi Şükrü Okka, “Pandemi nedeni il bir süredir kapalıydık. Hepimiz mağdurduk. Bizim gibi bütün mekanlar öyleydi. Mekanımızı şuan da açtık. 1 Temmuz itibariyle tam kapsamlı açacağız” dedi.

Ölüdeniz Kumburnu Plajı’na Başkanlardan “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Türkiye'nin tanıtımında ön planda olan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı Plajı işletmecisi Ahmet Şavkın’a başkanlardan “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleşti.

Toplam 129 haber.