Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı'nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı'nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bünyesinde 60 şezlong ve çeşitli koltuklar ve minderleri barındıran plajda misafirlerin rahat etmesi adına bütün imkânlar düşünülmüş. Aynı zamanda yiyecek ve içecek anlamında iddialı olan mekân, misafirler için kaliteli hizmet odaklı…

Çalış’ın eşsiz manzarasını Not Just Beach kalitesiyle taçlandıran işletmeciler Mustafa Tuncer ve Kadri Tuğlu, yerli ve yabancı misafirleri davet ediyor.

“Kaliteli hizmet için her şeyi düşündük”
Cloud 9 Çalış ve Ölüdeniz şubelerinin ortağı Mustafa Tuncer, “ Çalış’ın ilk özel plajı olan Not Just Beach’in açılışını gerçekleştirdik. Plajda 60 şezlong, rahat koltuklar ve minderler olacak. İçecek ve yiyecek anlamında ise misafirlerimize her türlü imkânı sunmaya hazırız. Sabah 9.00 da plajı açacağız ve güneş batana kadar hizmet vereceğiz. Sonrasında ise dileyen misafirler restoran bölümümüzde vakit geçirebilecek.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN