Genel

Genel Haberleri

Seydikemer, Haftaya Şehitlerimizi Anarak Başladı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

'Bayraksız Mahalle Kalmasın' projesi devam ediyor

Milas Belediyesi'nin Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiği "Bayraksız Mahalle Kalmasın" projesi kapsamında 132 mahallede başlattığı çalışmalar devam ediyor.

DRL Dış Ticaret’e EMİB’ten birincilik ödülü 

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen 2022 ödül töreninde İhracata katkı sağlayan yeni üyeler ödüllendirildi. Fethiye merkezli DRL Dış Ticaret 2022 yılında en fazla ihracatı gerçekleştirerek birincilik ile ödüllendirildi. 

Fethiye’de Balık Çeşitliliği Azaldı

Fethiye Balık Pazarı esnafı, havaların fırtınalı geçmesinden dolayı balıkların azaldığını ve çeşitliliğin en az olduğu döneme denk geldiklerini belirtti.

Başkan Gürün, “Muğla’nın Her Kuruşuna Sahip Çıktık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna katılan 297 Milyon 367 Bin TL değerindeki 109 araç için tanıtım töreni düzenledi. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, görev süresi boyunca mali yapıya çok önem verdiğini ve her kuruşun hesabını yaparak çalıştıklarını söyledi.

İş İnsanı Kurt, SED Medya’yı Ziyaret Etti

Metro Turizm Muğla bölgesi işletmecisi Cenk Kurt, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise açıklamada bulunan Kurt, “Gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Tüp Fiyatına Okkalı Zam

Doğal gaz alt yapısı bulunmayan alanların demirbaşlarından olan tüpler, 2024 yılı zamları ile gündeme geldi. Yetkili isim, yeni dönem itibari ile tüp fiyatlarına zam yapıldığını bildirdi. Peki, ev tüpü kaç TL oldu?

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden anlamlı Gazeteciler Günü Programı

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Doç. Dr. Gürsoy Akça’nın Doktora Tezi Kitap Haline Getirildi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, Fethiye Belediyesi işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Genç Girişimciler Rektörlüğünü ziyaret etti

TOBB Genç Girişimciler Kurulu protokol ziyaretleri kapsamında bu kez MSKÜ Rektörlüğünü ziyaret etti.

"BU İLDE GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞANS"

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Her biri kendi alanında uzman, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerimiz, demokrasinin temel taşlarından biridir. Güçlü bir demokrasi için özgür ve bağımsız bir medyanın varlığı elzemdir. Bu noktada özgür gazetecilerimiz, toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevini titizlikle yerine getirmektedir.

Aday Kulaç’tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.

En Düşük Maaş Ortalama 27 Bin 47 TL Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 4 bin 108 personelini ilgilendiren maaş zammı belli oldu. Buna göre en düşük maaş 17 bin TL’den 25 bin 997 TL’ye yükseldi. En düşük maaşı alan grup sadece 146 kişiyle sınırlıyken diğer tüm personel 26 bin 784 TL ve üzerinde maaş alacak. 4 ayda bir yapılacak olan 9 ilave tediye ile en düşük maaş ortalama 27 bin 47 TL olacak.

Büyükşehir Araç Filosuna 109 Yeni Araç Ekliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 297 Milyon 367 Bin TL yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 109 araç daha ekledi.

Başkan Akdenizli’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Basın İlan Kurumunun kuruluş yıldönümünün 63. yılına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Gülebak, masajında Türk Basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olarak 63 yıldır faliyet gösteren Basın İlan Kurumunun yönetimi ve çalışanlarını tebrik etti.

Toplam 6444 haber.