Genç Girişimciler Rektörlüğünü ziyaret etti

TOBB Genç Girişimciler Kurulu protokol ziyaretleri kapsamında bu kez MSKÜ Rektörlüğünü ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Muğla İcra Komitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ülgen’e nezaket ziyaretinde bulundu. 9 Ocak Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, GGK İl İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy, MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İcra Komitesi Doğal Üyesi Mehmet Çahan, İcra Komite Başkan Yardımcısı Alperen Meşeli, İcra Komitesi Üyeleri Hakan Serçe ile Zafer Çeliköz yer aldı. 
Ziyarette Başkan Altınsoy, Genç ve Girişimciler Kurulunun kuruluş amaçları ve çalışma prensipleri hakkında Rektör Kaçar’a bilgi verirken, İl İcra Komitesi olarak, görev süreleri boyunca yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar Genç Girişimciler Kurulunun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, üniversite olarak ortak yapılacak çalışmalarda her türlü desteği verebileceklerini ifade etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN