Yıldız Haberleri

Yıldız Haberleri

Kaymakam Büyüker'den, Başkan Akdenizli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanlığına yeniden seçilen B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer TDİOSB’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

Seydikemer, Haftaya Şehitlerimizi Anarak Başladı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı.

Aday Adayı Yiğit, 'Fethiye İl Olması Gereken 19 İlçeden Birisi'

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Başkan Akdenizli, 'Kadına Yönelik Şiddet Ciddi Bir İnsan Hakları İhlalidir'

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Altın madalya alan öğrenciler Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında 2 kategoride 2 madalya alan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Altın madalya ile döndüler

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması yemek yarışmasında Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu 2 kategoride 2 altın madalya aldı.

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

Başkan Akdenizli, 100. yıla özel Millet Bahçesine çınar ağacı dikti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel, Seydikemer Millet Bahçesine çınar ağacı dikti.

Emekli Öğretmen Ücretsiz Ulaşımın Kalkmasını Savundu

Fethiye’de yaşayan Emekli Öğretmen İmadettin Yıldız, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin açıkladığı, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını kararını olumlu karşıladı.

Çağdaş Bodrumspor yıldız basketbolcularını yetiştiriyor

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkânlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, alt yapıya sağladığı spor okulları ve oluşturduğu imkanlar ile kendi bünyesinde akademikleşerek Bodrum’da geleceğin yıldız basketbolcularını yetiştiriyor.

Vali Akbıyık, Seydikemer’de Projeleri Yerinde İnceledi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Seydikemer Kaymakamlığı'nda Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, kurum ve kuruluş müdürleri ve bir araya geldi.

Sessiz sedasız finale koştular…

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, partisinin 4’üncü olağan genel kurulunun ardından yeni yönetimi ile birlikte Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ve İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin’i ziyaret etti.  

Başkan Şen, Operasyon Geçirdi

Muğla’nın Kızları Hokey Takımı Antrenörü Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Operasyon geçirdi.

Kaymakam Büyüker’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Büyüker’den Kaymakam Ertaş’a ziyaret

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

Ortaköy Ege Yıldızları Şampiyon Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Sporcularından oluşan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü Hokey Takımı, 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Osmaniye Hokey Sahasında oynanan Türkiye U-16 Kızlar Hokey 1. Ligi'nde Şampiyon oldu.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Tenis yarı final müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) tenis yarı final müsabakaları sona erdi.

Meteor yağmuru Fethiye’de harika görüntüler oluşturdu

Halk arasında "yıldız kayması" olarak da  bilinen ve yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmuru dün akşam Fethiye semalarında güzel görüntüler oluşturdu.

Olacak O Kadar’ın Yıldızı Tatil İçin Fethiye’yi Seçti 

 “Olacak O Kadar”da canlandırdığı sayısız karakterle hafızalara kazınan usta tiyatrocu Ahmet Çevik tatil için Fethiye’yi tercih etti. Tatilini fethiye’de  sonlandıran çevik SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Fethiye’li Sporculardan 7 Madalya

3-5 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Stilde Fethiye’den 7 sporcu madalya kazandı.  

Muğlalı Hokeycilerden Türkiye Şampiyonluğu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Muğla’dan 2023’ün ilk yarısında 328 milyon dolar ihracat

Türkiye’de 2000 sonrasında ihracatın yıldız sektörlerinden birisi olan su ürünlerinin ihracatta 2023 yılı ilk yarı karnesi belli oldu. 2022 yılının Ocak-Haziran döneminde 760 milyon dolarlık dövizi Türkiye’ye kazandıran su ürünleri sektörü, 2023 yılının ilk yarısında ihracatını yüzde 9’luk artışla 829 milyon dolara taşıdı.

Anadolu Yıldızlar Ligi seremoni ile başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi sporun tabana yayılması, sporcuların daha fazla müsabaka tecrübesi kazanması, kulüplere ve milli takımlara sporcu alt yapısı oluşturması amacıyla bu sene Fethiye’de düzenlendi. 

Anadolu Yıldızları Fethiye’de parlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gümüşlük’te yıldız yağmuru

Bosfor Turizm’in ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20.Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Piyanist Gülsin Onay, Athenaeum String Quartet ve Daniil Margulis’in Antik Taş Ocağı’nda verdiği konserle başladı…