Aday Adayı Yiğit, 'Fethiye İl Olması Gereken 19 İlçeden Birisi'

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3'lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal'ın sorularını cevaplandırdı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, aday adaylığı öncesinde anket çalışması yaptırdığını belirtti. Çıkan sonuç doğrultusunda bu yola çıktığının altını çizen Aday Adayı Yiğit, Fethiye’nin ülke genelinde il olması gereken 19 ilçeden birisi olduğunu belirtti. Yiğit, Fethiye’nin il olması halinde çok farklı hizmetler alacağını söyledi. 

ADAY ADALIĞIM ÖNCESİNDE ANKET ÇALIŞMASI YAPTIRDIM
Kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Yiğit, “İlçe müdürlüğüm döneminde yaptığımız projelerde her zaman muhtarlarımız ile birlikte hareket ettik. Daha sonra plaket takdimi için muhtarlarımıza ziyarette bulundum. O dönemde bana bölgelerinin sorunları konusunda bilgi aktarımında bulunuyorlardı. Aday adayı olmadan önce de bir anket çalışması yaptırdım. Oradan da güzel bir netice çıkınca, süreç bu şekilde devam etti. Projelerimizi açıkladığımız zaman vatandaşlarımız görecek, çok çok iyi çalışmalarla halkımızın karşısına geleceğiz. Fethiye’nin kronikleşmiş sorunları trafik, körfez temizliği, imar, sanayi sitesi, Ölüdeniz yolu… Fethiye’yi mahalle mahalle dronlar ile çekim yapıyoruz. Halkımıza gittiğimiz zaman genel sorunların yanında kendi bölgelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini de aktaracağız. Eğer aday gösterilmezsem projelerimi aday olan arkadaşıma veririm. Bu memleket bizim, bizler Fethiye için bir şeyler yapılsın istiyoruz. Eğer biz aday olursak, aday adayı arkadaşlarımızın projelerinden faydalanacağız” ifadelerini kullandı. 

FETHİYE İL OLMASI GEREKEN 19 İLÇEDEN BİRİSİ
Fethiye’nin il olup olmayacağı hususunda da düşüncelerini aktaran Yiğit, “Fethiye’nin il olması hususunda resmi mercilerden kesin bir bilgi yok. İnşallah büyüklerimiz uygun görürse, Fethiye il olması gereken 19 ilçeden birisi. Fethiye hem il merkezine uzaklığı hem de coğrafi konumu nedeniyle il olmalıdır. Büyükşehir belediyesinin bu başarısızlığının ardından Cumhur İttifakı adayının seçimi kazanacağını düşünüyorum. Aynı şekilde Fethiye Belediyesi’ni de kazanarak, iktidar gücüyle daha güzel işlere imza atılacaktır. Fethiye il olursa çok farklı hizmetler gelecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN