Yalnız Bırakmadı Haberleri

Yalnız Bırakmadı Haberleri

TGB, MYO öğrencilerini yalnız bırakmadı: otobüsler MYO öğrencilerine de 1 tl olsun!

Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, ulaşım ücretlerinde indirim taleplerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Teşkilatı destek oldu. TGB Muğla İl Başkanı Şaban Can Girgin, “Seçim öncesi verdiğiniz vaadi tamamen yerine getirin! Muğla Meslek Yüksek Okulu’nu da indirim kapsamına dahil edin!” ifadelerini kullandı.

Fethiye’de nikâh yoğunluğu

Fethiye'de evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 24.04.2024 tarihinde Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne akın etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da bu özel günde çiftleri yalnız bırakmadı.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Çatal Ve Gündoğdu’dan Fethiyespor’a Tam Destek

İş insanları Nacit Çatal ve Nurkaya Gündoğdu, Fethiyespor’u ikinci yarının ilk maçınca yalnız bırakmadı. Çatal ve Gündoğdu karşılaşmayı yakından takip ediyor.

Aday Adayı Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Başpehlivan Balaban,"Fethiye halkı Bizleri burada yalnız bırakmadılar"

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan İsmail Balaban, yıllar sonra yeniden Fethiye’de yağlı güreş etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti. 

Taraftarlar Muğlaspor'u Yalnız Bırakmadı

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

Fethiye’de İlk Sergisinde Kızı Yalnız Bırakmadı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi’yi yalnız bırakmadı.

Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR’I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır’ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır’ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz; “Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’a ve ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

75 yaşındaki Aslan Sadecolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı nişanlandı. Bu özel günde dostları ise çifti yalnız bırakmadı.

BASIN ÇALIŞANLARI MUTLU GÜNÜNDE ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Ali Rıza Akkır ve Zeynep Başpınar çiftinin en mutlu gününde, Muğla bölgesi basın çalışanları çifti yalnız bırakmadı.

TARAFTARDAN HOCAYA TAM DESTEK

İkinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası “Mağlubiyetin sorumlusu benim” diye açıklamalar yapan Teknik Direktör Erhan Altın’ı Fethiyespor taraftarı yalnız bırakmadı.

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

Fethiyespor deplasmanda da yalnız değil

Fethiyespor 13.hafta karşılaşmasında İstanbul Takımı Modafen’e konuk oldu. Fethiyespor’lu taraftarlar lider Fethiyespor’u İstanbul’da da yalnız bırakmadı. İstanbul’da yaşayan Fethiyesporlu taraftarlar 3-0 kazanılan maç sonrası stattan mutlu ayrıldı.

Vali Orhan Tavlı, okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin ilk gününde Menteşe İlçesinde bulunan Emirbeyazıt İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

CHP’li Erbay; Muğla için tehlike devam ediyor

Muğla'da 13 gün önce başlayan orman yangınları halen devam ediyor. Bodrum, Marmaris, Menteşe, Yatağan  ilçelerinde yangınlar kontrol altına alındı. Milas ve Köyceğiz ilçelerindeyse yangınlar devam ediyor. Köyceğiz’de Ağla, Çövenli Yaylası ve Gökçeova Göleti bölgelerindeki yangınlar kontrol altına alınamadı. Erbay, “Öncelikle yangınların söndürülmesi için Türkiye’nin dört bir yanında gelen, canla başla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü personeline, itfaiye personeline, belediye personeline, sivil toplum kuruluşlarına, arama-kurtarma ekiplerine, gönüllülerimize ve bölge halkına, Muğla halkını bu zor zamanda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.” dedi.

Davullu zurnalı bayram kutlaması

Milas Belediyesi bayramda vatandaşları yalnız bırakmadı. Tam kapanma süreci dolayısıyla Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçirecek olan vatandaşlara alternatif bir kutlama hazırlayan Milas Belediyesi oluşturduğu davul zurna ekibi ile vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı.

İftara yetişemeyenlere kumanya dağıtıldı

Bodrum Belediyesi Ramazan ayı dolayısı ile pandemi kısıtlamalarında trafikte iftara yetişemeyen, iftar saatine yolda yakalanan vatandaşları yalnız bırakmadı.  Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde iftarlık kumanyaları dağıttı.

Kota müjdesini don nöbetindeyken verdi

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, havaların soğuk gitmesiyle don nöbetine başlayan üreticileri yalnız bırakmadı. Bölgede üretim yapılan tam 6 serayı gezip üreticilerle birlikte don nöbeti tutan başkan Öztürk, hem sorunları dinledi hem de çiftçilere müjde verdi. Gittiği her serada üreticiler tarafından ikramlarla karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk," çiftçilerimizin zor zamanlarında onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Sıkıntıların farkındayız. Rusya ile 50 bin tonluk yeni kota konusunda anlaşmaya varılmak üzere. Üreticimiz bizim baş tacımız" dedi. 

Başkan Uzundemir Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Anneler Gününde şehit anneleri yalnız bırakmadı.

Menteşe Emniyetinin Mutlu Günü

Menteşe Emniyet Müdürlüğü 'nde görevli komiser Yardımcısı Cavit Şentürk ve Polis Memuru Hilal Yalçın 'ın nikah şahitliğini İlçe Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz yaparken, çalışma arkadaşları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.