BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR'I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır'ın babası Nihat Tanır'ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır'ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz 'Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır'a ve ailesine baş sağlığı diliyorum' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır ( 72) dün geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti. Nihat Tanır için bugün saat 11.00’da Kumluoava Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Nihat Tanır, Kumluova Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
BAŞKAN OTGÖZ, TANIR AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ
Başkan Otgöz, cenaze töreni sonrası Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır ve ailesine taziyelerini dile getirdi. Tanır ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileyen Başkan Otgöz, "Belediye Meclis Üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’ın kıymetli babası Nihat Tanır’ı dualarla uğurladık. Çok üzgünüm. Allah geride kalanlara sabır versin. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN